Már az újrahasznosított akkumulátor program miatt is megtámadták az Apple-t

HusztiD 2018.01.25. 15:55 Apple, iPhone 0 db 303

iphone7battery

Az elmúlt napok folyamán nem egy olyan példa volt, hogy beperelték az Apple-t. Mi több, az utóbbi pár hétben az emberek folyamatosan perlik a kaliforniai vállalatot, mióta közhíré tetetett, a közleményük, hogy mégis miért érezzük lassabbnak a korábbi iPhone modelljeinket.

Ezúttal a DiCello Levitt & Casey perelte a kaliforniaiakat, de kártérítés mellett ők sokkal tovább mentek. Sérelmezéseik alapján szeretnék, ha az almások felfüggesztenék az újrahasznosított akkumulátor programot. A sértett felek állításai alapján az Apple a program segítségével olyan bizonyítékok birtokában van, mely sorsdöntő lesz a perben, így arra kérik őket, hogy bocsássák rendelkezésre az akkumulátorokat, valamint ezzel együtt a diagnosztikai adatokat.

Végül az szintén a sérelmek között van, hogy az Apple megtévesztő politikát folytat. Az almások kiváló üzemidőt és gyors számítási sebességet ígértek a felhasználóknak. Ebből kifolyólag a vásárlóik nem tudhatták, hogy egy jövőbeli iOS frissítéssel, valamint az idő teltével belassulhat a készülékük.

Természetesen ennek a pernek sem ma lesz vége, de kíváncsian várjuk, hogy milyen kimenetellel végződik majd.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!