Újabb pletykák érkeztek a 6,1 colos LCD-s iPhone-ról

HusztiD 2018.01.25. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 327

iphone-x-earpiece-800x565

Nem olyan régen a KGI elemzője elárulta, hogy mire számíthatunk a 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt iPhone kapcsán, azonban most a China Times számolt be a legújabb értesülésekről. Nem árt leszögezni, hogy ezek újabb híresztelések, melyeknek nem feltétlenül lesz valóságalapja, így érdemes ehhez mérten, óvatosan kezelni az infókat.

Amennyiben igazak a hírek, akkor az Apple az új telefonnál teljesen új panelt fog használni. Az iPhone 5 óta úgynevezett plug-type érintőpanelt alkalmaznak, míg a 2018-as készüléknél thin-film érintőpanelt fognak. A hírek egyelőre nem szólnak arról, hogy miben különbözik, vagy hogy miben lesz jobb az új panel, de elviekben kizárólag a Japan Display fogja ezeket leszállítani az Apple számára.

Kuo az elmúlt napokban nyilatkozta, hogy a 6,1 colos modellnél elköszönhetünk a nyomásérzékeny kijelzőtől, azonban a mostani pletykák alapján mégis lesz benne. Mondjuk a forrás megjegyzi, hogy a thin-film panelnél a 3D Touch technológia integritása felviszi a gyártási költségeket, de ennek mértékéről nem tudni pontosan.

Természetesen még erősen kérdéses, hogy mit várhatunk az Apple-től az idei év folyamán. Jelenleg ezen modellről szólnak leginkább a hírek, hiszen ez lehet az OLED kijelzős testvéreinek olcsóbb alternatívája, melyet 700-800 dollár közötti áron dobhat piacra szeptember folyamán az Apple.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!