Idén sem várhatunk jelentősebb MacBook Pro frissítésre

HusztiD 2018.01.16. 15:55 Mac, Pletykák 0 db 197

macbook-pro-touch-bar-1

Előző év folyamán az Apple megerősítette, hogy 2018 lényegében a Mac éve lesz. Mint ekkor kiderült, az almások ezentúl sokkal jobban hallgatnak a felhasználói visszajelzésekre, amiből kifolyólag sokkal modulárisabb lesz a Mac Pro. Igen ám, de ennél több infót sajnos nem igazán kaptunk.

A legújabb hírekkel a jól ismert Digitimes jelentkezett, kik értesülései szerint az Apple innentől kezdve nagyobb szerepet ad a laptopok gyártásában a Foxconn-nak. Az értesülések szerint a Quantana gyártotta eddig a MacBook Prók 80 százalékát, míg a maradék 20-at a Foxconn. Elviekben mostantól fele-fele arányban lesznek a gyártási folyamatok, így az Apple nem csak egy beszállítón fog támaszkodni.

Amennyiben helyesek az oldal értesülései, akkor idén bizony nem kell nagyobb MacBook Pro frissítésre várni. Az almások még két éve mutatták be a jelenlegi Touch Bar kialakításos dizájnt, így még nem érett meg az idő egy igazi vérfrissítésre. Sajnos azt nem tudni, hogy nagyjából milyen mértékű ráncfelvarrásra várhatunk, de feltehetően az újabb Intel processzorok kapják majd a főszerepet a masinákban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!