Mennyire élethűek az iPhone X portrémegvilágítás effektjei?

HusztiD 2017.11.16. 15:55 iPhone, Videók 0 db 348

maxresdefault

Erre kereste a választ Daniel DeArco nevű fotós, akinek lehetősége volt kicsit próbálgatni az iPhone X kameráját. Tudjuk nagyon jól, hogy a nem olyan régen megjelent iPhone 8 Plus és iPhone X egy továbbfejlesztett portrémódot kapott, amivel új, úgynevezett portrémegvilágítás effektek is elérhetővé váltak.

Ezen új funkciók által lényegében stúdió hatású képeket készíthetünk megfelelő fényviszonyok mellett. Ezen funkciók variálgatásával nem kell stúdióba menniük a hétköznapi felhasználóknak, hiszen a készülék által eléggé jó képeket készíthetnek. Az alábbi videóban megtudhatjuk, hogy milyen fényhatások kellenek ahhoz, hogy a stúdiósok elérjék ezeket a megvilágításokat. Nyilván az új telefonoknak vannak korlátaik, így valós összehasonlításnál egyértelmű, hogy egy megfelelő kamerával egy stúdióban szebb képek készíthetőek, de egy nagyon jó irányba halad az Apple, s a későbbiekben még tovább fejlesztik a telefonjaikban lévő szenzorokat, amivel sokkal jobbak lesznek ezen effektek.

Mit gondoltok? Ti mennyire használjátok az új portrémegvilágítás effekteket?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!