Megérkeztek az első hivatalos beszámoló és kicsomagoló videók az iPhone X-ről

HusztiD 2017.11.01. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 296

maxresdefault

Tegnap reggel összeszedtük a legelső, nem hivatalos iPhone X beszámoló videókat, azonban most egy újabb rakás érkezett, hiszen már a nagyobb tech videósok és magazinoknak egyaránt sikerült megkapniuk a tesztelés céljából a tesztpéldányaikat az Apple-től. Az első rakás videóban tényleges review-eket tekinthettek meg, míg alább a már jól ismert kicsomagolós felvételeket láthatjátok az olyan ismertebb YouTube-erek által mint Marques Brownlee vagy Jonathan Morrison.

Ahogyan észrevettétek, annyi különböző véleménnyel rendelkeznek a szakik, ahányan tesztelték, de összességében elmondhatjuk, hogy nagyon izgatottan várták az új csúcsmodellt, amely elég jól teljesített. Természetesen minden új funkciót megnéztek és leteszteltek a videósok, melyeket az Apple bemutatott a szeptemberi iPhone eventen kezdve a Face ID-től az Animojin át az új OLED kijelzőig.

Az egyik legnagyobb kérdés sokak számára talán az, hogy hogyan működik a Face ID? Szinte mindegyik videóban azzal kezdenek, hogy megmutatják annak a beállítási folyamatát. Ahogy látható, a Touch ID-hoz képest pofonegyszerű belőni, valamint meglepően jól működik. Marques Brownlee videójából látható, hogy ha becsukod a szemed, akkor bizony nem engedélyezi a feloldást, de ahogyan a képernyőre nézel, már egyből feloldott a telefon. Érdemes a Verge videóját egyaránt megnézni, hiszen Nilay Patelnek pedig gondjai akadtak akkor, mikor olyan helyen volt, ahol magasabbak a fényviszonyok. Például az utcán sétálva nem mindig működött számára a Face ID, de olyan zárt helyen sem, ahol a megszokottnál magasabb fényviszonyok voltak.

Pár videóban láthatjuk, hogy milyen felvételeket készít az új telefon a hátlapi és előlapi kamerái által, s azt kell mondani, hogy eléggé meggyőző – később úgyis lesznek erről tesztek, így érdemes lesz megvárni azokat. Az előlapi TrueDepth kamerarendszer által készített portré képek nagyon jól néznek ki, de tény, hogy még lesz hova fejlődni a jövőben az Apple-nek. Természetesen elmaradhatatlan az Animoji, ami sokak számára talán keveset jelent, de ha megnézzük, akkor az előlapi kamera által jóformán minden mimikánkat képes a telefon leolvasni. Nyilván ez később egyre kiforrottabb lesz, mikor a különféle alkalmazásfejlesztők elkezdenek olyan appokat fejleszteni, amelyek kihasználják a kamerarendszerben lévő lehetőségeket.

De ne is húzzuk tovább a szót, tekintsétek meg ti magatok, hogy hogyan vélekednek az iPhone X-ről az ismert szakemberek.

Review

The Verge

CNET

Engadget

BuzzFeed News

Tech Insider

AppleInsider

WIRED

Unboxing

Marques Brownlee

Jonathan Morrison

Tech Insider

iJustine

Mit gondoltok ezek után? Nyilván mindenki akkor tud csak többet mondani, ha már letesztelte a telefont, de az eddig látott videók alapján titeket mennyire győzött meg az iPhone X?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!