Saját fesztivállal támad a Spotify

HusztiD 2017.09.12. 13:55 Apple Music, Egyéb 0 db 116

whowebe1

Úgy tűnik, hogy a Spotify gyorsan betölti azt az űrt, amit az Apple hagyott maga után. Napokkal ezelőtt megtudhattuk, hogy 10 év után véget ér az Apple Music Festival, amit korábban iTunes fesztiválként ismerhettük meg.  Csupán pár nap telt el, de a Spotify bejelentette, hogy saját “fesztivállal”, a Who We Be-vel állnak elő.

Az Apple Music Festival mindig Londonban került megrendezésre és egy 10 napos eseménysorozat volt, ahol lényegében minden fajta előadó megtalálható volt a nagyobb hírességekig. A Spotify ezzel szemben egynapos banzájt tervez, ahol összesen hat előadó fog fellépni: Dizzee Rascal, Bugzy Malone, Cardi B, Giggs, J Hus és Stefflon Don. Maga a rendezvény erősen hip-hop és grime orientált lesz, ami szintén Londonban kerül megrendezésre.

Egyelőre arról továbbra sincs hír, hogy az Apple a későbbiek folyamán tervez-e hasonló fesztiválokat, valamint kisebb, egy-két napos rendezvényeket.

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!