Egy elégedetlen Apple alkalmazott áll a szivárogtatások mögött

HusztiD 2017.09.12. 11:56 Apple, iPhone 0 db 786

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Az elmúlt években kisebb-nagyobb mértékben megszokhattuk, hogy az aktuális iPhone modellek bejelentése előtt kiszivárog pár értékes információ a telefonokról. Idén sem volt ez másképp, azonban eddig nem tapasztalt mértékben voltak szivárogtatások. Az utóbbi időben nem csak az iOS 11 GM verziója, de előtte a HomePod szoftvere egyaránt kiszellőzött, melyből érdekes információt hámoztak ki a hozzáértők.

Az elmúlt hétvége folyamán pedig jóformán mindent megtudtunk arról, amit ma bemutathat az Apple. A Daring Fireball szerkesztője, a jól ismert John Gruber azt állítja, hogy ezek a szivárgások biztosan egy belső forrásból származnak. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy ki lehet az elkövető, de Gruber úgy hivatkozik rá, mint a legnagyobb szivárogtató az Apple történetében.

Elég csak a már említett iOS 11 GM verziójára gondolni. Az egész egy belső linken volt elérhető, melyet a szivárogtató megosztott a 9to5Mac és a MacRumors csapatával, amit aztán alaposan szétveséztek. Nyilván az Apple nem fogja ennyiben hagyni a történetet, ugyanis nekik sem feltétlen kedvez, hogy mindent idő előtt lőnek a híroldalak. Feltehetően már megindult a belső vizsgálat, hogy ki lehetett az a titokzatos elkövető.

Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!