Így engedélyezheted iOS 11 alatt a Smart Invert funkciót

HusztiD 2017.07.27. 17:55 iOS, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 710

smart-invert-colors-ios-11-dark-mode-shortcut

A június elején bemutatott iOS 11 számos újdonságot hozott az előző kiadáshoz képest. Magának a rendszernek a bétáját egyelőre a regisztrált fejlesztők telepíthetik, valamint a bátrabb felhasználók a publikus béta program keretein belül könnyedén felrakhatják az új rendszer egyik korai verzióját.

Az almás felhasználók jelentős része várta, hogy az Apple idén bemutatja az úgynevezett sötét módot, de erre sajnos nem került sor. Viszont az iOS 11 alatt előhozható egy úgynevezett okos invert mód, ami által könnyedén megváltoztathatjuk az iOS 11 kezelőfelületét, amivel félig-meddig inverz színeket kapunk.

Az Smart Invert módot az alábbi lépésekkel kapcsolhatjátok be:

Beállításokon belül az Általános (General) menüpontban kell megkeresni a Hozzáférhetőséget (Acessibility). Ez alatt van egy újabb Kisegítési lehetőség (Accessibility Shortcut), amelybe ha belementek, akkor több alternatíva közül is választhattok. a Voice Over-től a Zoomolásig. Az úgynevezett sötét mód, avagy inverz kezelőfelület eléréséhez a Smart Invert Colors-t kell kiválasztanotok és már készen is vagytok.

Ki az, aki már feltelepítette az iOS 11 egyik bétáját és kipróbálta az alábbi újdonságot? Annak hogy tetszik a Smart Invert lehetőség?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Pemmer István - 2017.07.28. 18:11

    Én feltelepítettem az iOS 11 nyílvános bétáját, de nan tsláltsm benne ilyen opciót. Nincs a beállítások, általánosban olyan, hogy hozzáférhetőség.

  2. Drp81 - 2017.07.29. 08:04

    A színek invertálására eddig is volt lehetőség… Mi ebben az új dolog?

  3. martin_credible - 2017.07.29. 09:10

    @Pemmer István
    Kisegítő lehetőségek, nem Hozzáférhetőség.

Szólj hozzá Te is!