Valósághű koncepcióképeken az iPhone 8

HusztiD 2017.05.31. 15:55 iPhone 2 db 812

iphone-8-size-comparison

Az utóbbi időben nagyon beindult az iDropNews csapata, hiszen folyamatosan készítenek újabb koncepcióképet az ősszel bemutatásra kerülő iPhone 8-ról. Korábban ugyan Martin Hajek volt, akitől folyamatosan kaptuk a jobbnál jobb látványképeket, de ez most változni látszik az új telefon kapcsán.

iphone-8-size-comparison-idrop-news-1

Megannyi pletykát olvashattunk eddig a telefonról, a dizájnerek pedig ezek alapján álmodták meg, hogy milyen lesz az új telefon. Méretben az iPhone 7s és 7s Plus között fog elhelyezkedni, ezen felül teljesen széltől szélig terjedő kijelzőt fog kapni. Kivétel ez alól a kijelző felső része, ahol a szenzorok vannak.

iphone-8-size-comparison-idrop-news-11

Ha a hátoldalakat vizsgáljuk, akkor a kamera elhelyezésén kívül nagy különbséget nem veszünk észre. Az iPhone 7s megkapja a már jól ismert egykamerás kialakítást, míg a 7s Plus tovább viszi azt, amit tavaly bemutattak a horizontális dupla kamerás kialakítással. Végül pedig az iPhone 8 úgymond a kettő között lesz, hiszen dupla kamerát kap, viszont vertikális lesz  annak az elrendezése.

iphone-8-size-comparison-idrop-news-9

Az utolsó képen pedig láthatjuk, hogy hogyan fest az új elképzelés a Galaxy S8 és S8+ mellett. Láthatóak a méretbeli különbségek, hiszen a Samsung két modellje fizikálisan nagyobb egy picivel. Ami pedig magát a kijelzőt illeti, az az iPhone 8 esetében egy kicsit szélesebb, míg a Galaxy S8 modelleknél egy csipetnyivel karcsúbbak.

Mit szólnátok, ha valóban egy ilyen iPhone 8-at kapnánk az Apple-től?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Patrik - 2017.05.31. 16:19

    Most őszintén mi értelme lenne megtartani a Plus modellt, mikor a 8 kijelzője nagyobb, és mégis kisebb házban elfér. Szerintem nem lesz plus idén. Lesz egy ráncfelvarrott iPhone 7S, és az iPhone 8. Felesleges lenne mellé a Plus, az ormótlan káváival :)

  2. Bigyo - 2017.05.31. 23:37

    Nekem 6s+ van es nem zavar a kava, meg a merete sem. Ellenben a 8-at varom. Ha tetszik akkor valtok, ha meg nem, akkor masra koltom a ra valot.

Szólj hozzá Te is!