Így teljesített az Apple; igencsak feladta a leckét a Samsung – mi történt a héten?

HusztiD 2017.04.01. 17:53 Apple, Kiemelt hírek 0 db 203

Újabb izgalmas egy hetet tudhatunk magunk mögött, ugyanis végre megjelentek az Apple legfrissebb szoftverei, valamint bemutatkozott az idei év egyik legjobban várt okostelefonja, a Galaxy S8. Na de nézzük szépen sorjába, hogy mik történtek az elmúlt napokban.

supplier-responsibility

Szoftverdömping az Apple-től: iOS 10.3, macOS 10.12.4, watchOS 3.2 és tvOS 10.2

A várakozásoknak megfelelően hétfő este folyamán az Apple elérhetővé tette a legújabb szoftvereinek végleges kiadását. Név szerint megkaptuk az iOS 10.3-at, macOS 10.12.4-et, watchOS 3.2-t és a tvOS 10.2-t. A frissítéseket már a jól megszokott módon telepíthetitek, azonban nézzük, hogy milyen újdonságokat pakoltak legújabb rendszereikbe az almások.

ios10-zerodium

Bővebben itt.

Új szabályozásnak köszönhetően egyre jobbá válik az App Store

Az utóbbi hónapok folyamán igencsak rágyúrtak az almások az App Store-ra, hiszen már hetekkel ezelőtt olvashattunk, hogy mennyi változás történt. Legutóbb például arról adtunk hírt, hogy közel 200 ezer appot törölhetnek a digitális áruházból, most viszont a VentureBeat újabb infókat közölt le.

app-store

Bővebben itt.

Bemutatkozott a Galaxy S8, ami igencsak feladja a leckét az Apple számára

A Samsung bejelentette a már nagyon régóta várt Galaxy S8-at, amiről korábban megannyi pletyka született, hogy milyen jó lesz. Nos, megtörtént a bejelentés és a korábbi szóbeszédek zöme valóban igaz volt, így a Dél-koreai vállalat egy olyan okostelefont mutatott be, amely nem csak az Androidos csúcsmodellek számára adja fel a leckét, hanem az ősszel érkező iPhone 8-nak egyaránt.

maxresdefault

Bővebben itt.

Eddig soha nem látott magasságokba emelheti az Apple-t az iPhone 8

A Nomura Instinet egyik befektetője, Jeffrey Kvaal megrakta tétjeit, aki szerint soha nem látott rekordokat dönthet meg az Apple az ősszel érkező iPhone 8-cal. Az eddigi elemzői értékelések eléggé vegyesek, de zömében elmondható, hogy mindenki rekord évvel számol.

iphone-8-concept

Bővebben itt.

Tavaszi iPhone akkumulátor akció az iDoki-tól – a te telefonod már felkészült a jó időre?

Végre véget értek a hideg hónapok, most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy itt a tavasz és vele együtt a jó idő. Ennek örömére új akciót hirdet az iDoki, melynek keretein belül az iPhone tulajdonosok jelentős akcióval vehetik igénybe az akkumulátor cserét április 1-től április 29-éig, a zárásig leadott termékekre.

iphone-6-battery

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején megérkeztek az első hands-on videók a piros iPhone 7-ről, majd láthattuk az eddigi leghangulatosabb felvételt az Apple Park-ról. Kiderült, hogy fejlesztők számára már kevésbé vonzó az iMessage-re való fejlesztés, ami után az Apple kiadta az idei évi beszállítói programját. Jött egy pletyka, mely szerint napokon belül megindul az iPhone 8 processzorának a gyártása, illetve megtudhattuk, hogy részben miért drágul az iPhone 8.

maxresdefault

A hét második felében jött a hír, mely szerint leghamarabb csak jövőre érkezhet az Apple okosszemüvege, valamint volt egy szabadalom arról, hogy miért jó, hogy a kijelzőbe építik a Touch ID-t. Kaptunk két pletykát a hét vége előtt nem sokkal. Egyikben a 10,5 colos iPad kapta a főszerepet, majd az, hogy az iPhone 8 hátoldalába integrálhatja a Touch ID-t az Apple. Végezetül megtudtuk, hogy az Apple Music túlszárnyalta a Spotify-t, valamint megkaptuk az első beszámoló videókat a Samsung Galaxy S8-ról.

Ezek történtek az idei év tizenharmadik hetében. Mivel már megkaptuk a legújabb szoftvereket, ezért viszonylag sokat kell még várni a következő frissítésekig, így addig csak a fejlesztők és a béta tesztben résztvevők számára lesznek elérhetőek az új béták.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!