Új felmérés alapján már csak a 20. legnevesebb vállalat az Apple

HusztiD 2017.03.01. 15:55 Apple 0 db 197

apple-sanlitun-beijing

A Reputation Institute előállt a szokásos évi felmérésével, melyben összesen 170 ezer ember véleményét gyűjtötték össze. Mint minden évben, idén is arra keresték a választ, hogy milyen hírnév ötvözi az olyan nagyvállalatokat, mint például az Apple-t.

Ezúttal sajnos nem kedveztek az almásoknak, ugyanis a 20. helyre estek vissza. Anno 2011-ben volt a Reputation Institute első helyezettje, azóta folyamatosan csúsznak vissza. Tavaly például a tizedikek voltak, de idén hatalmasat léptek hátra. Allen Bonde szakértő szerint az almások még ennek ellenére is nagy hírnévvel rendelkeznek, de kissé kezdenek elhalványulni az emberek körében. Talán majd az iPhone 8 bejelentésével újra visszatérnek a top 10-es listába.

Az első helyezést a Rolex zsebelhette be, akiket a LEGO, majd a Walt Disney követett. Negyedik helyen a Canon végzett, a top 5-ös listába pedig épphogy befért a Google. Top 10-ben még a Bosch, Sony, Intel, Rolls-Royce és az Adidas található. Érdemes a Samsungról egyaránt szót ejteni, hiszen ők tavaly a 17. helyen álltak, idén azonban a hetvenedikre estek vissza. Természetesen ez a Galaxy Note 7 robbanó történeteinek tudható be, ami elég nagy felháborodást váltott ki tavaly ősszel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!