Megérkeztek a karácsonyi drónfelvételek a Campus 2-ről

HusztiD 2016.12.27. 12:40 Apple, Videók 0 db 197

apple-campus-2

Karácsonyi különkiadással kedveskedett a jól ismert Duncan Sinfield és Matthew Roberts párosa. Mind a ketten pont karácsonykor voltak kint, így az eddigiektől eltérően csend és nyugalom uralkodik a videókban, hiszen mindenki otthon a családjával pihent a felvétel készítésekor.

Mit is lehetne mondani? Első blikkre kevés változás van a december elejei felvételekhez képest, azonban ha szemfülesek vagyunk, akkor jól láthatjuk hogy már a sétányok útvonalai is feltűnnek, amelyeket egyelőre lefedtek. Ezen felül a főépület nagyjából kétharmadát már napelemek borítják, s feltehetően hamarosan az összes panel fel lesz szerelve. Hamarosan érkezik az újévi videó, addig itt vannak a meghitt, félig-meddig karácsonyi hangulatú felvételek.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben a következő év elejére készül el, illetve ezek után nem sokkal már beköltözhetővé válik a tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!