A TSMC miatt csúszhat a márciusi iPad megjelenés

HusztiD 2016.12.27. 14:55 iPad, Pletykák 0 db 239

ipad

Újabb információval szolgált a sokszor kétes Digitimes, akik azt állítják, hogy kicsikét csúszhat a jövő márciusi iPad bemutató. Egészen pontosan egy ellátási láncból származó pletykára hivatkoznak, amely szerint a TSMC nem képes megfelelő mennyiségű 10 nanométeres A10X-es chipet legyártani.

Mint tudjuk, az almások több partnerrel dolgoznak együtt, de a többiekről egyelőre mit sem tudni. Még a Samsungról sem, hogy ők egyáltalán részt vesznek-e a gyártási folyamatokban az új iPad-ek kapcsán. Mindenesetre ha igazak a mostani hírek, akkor két lehetőség adott. Az egyik, hogy az Apple ugyanúgy márciusban bemutatja az új modelleket és kisebb mennyiséggel áll a rajtvonal elé, vagy pár hetet csúsznak a bemutatóval, hogy megfelelő mennyiséggel induljanak útra.

Vélhetően marad a márciusi rajt, s az almások szépen felzárkóznak a lemaradással, akárcsak az iPhone 7 Plus modellek esetében. Valamint az a hír járja, hogy a TSMC minden kapacitást az A10X gyártására fordít, amivel kevesebb figyelmet szentel a kisebb partnerei számára. Már nincs sok hátra, márciusban minden kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!