Igencsak népszerű lehet a vezeték nélküli AirPods

HusztiD 2016.09.30. 14:55 Apple, Apple Watch 4 hozzászólás 572

airpods1

A Bank of America Merill Lynch legújabb felméréséből kiderült, hogy igencsak népszerű lehet az Apple újonnan megjelenő AirPods fülese. A statisztika az amerikai piacot veszi alapul, s a megkérdezettek jelentős része válaszolta azt, hogy megjelenése után beruház az új vezeték nélküli fülesre.

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag ugyan nem derült ki, hogy pontosan hány embert kérdeztek meg, de a válaszadók 12 százaléka nyilatkozta azt, hogy beszerezi az október folyamán megjelenő füleseket. Ezen felül volt egy arra irányuló kérdés egyaránt, hogy mi lesz a helyzet, az Apple Watch 2-vel. A válaszadók nagyon csekély része rendelkezik az első generációs órával, azonban a felhasználók 8 százaléka tervez beruházni az Apple Watch Series 2-re.

Érdekes lesz kivárni a vezeték nélküli füles megjelenését, hogy valóban lesz-e rá ekkora kereslet. Tegyük hozzá, hogy nem olcsó az Apple új kiegészítője, ami azért sokakat eltántoríthat a vásárlástól.

Ti hogy voksoltok? Lecsaptok az említett két termék valamelyikére?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Sagara - 2016.09.30. 21:47

    Annyi jobbnál jobb füles van, mint ez nyavajás Apple EarPods… Ott van a Jabra, JBL, Jaybird és még megannyi aminek szintén van vezeték nélküli terméke. Konkrétan idegesítő, hogy lehet hallani milyen zenét hallgat a másik amikor az Apple EarPods-ot haszalja. (Jó persze van meg sok ilyen más is)

  2. Pete - 2016.09.30. 22:02

    Eszmeletlen dragara sikeredett,ez a tipikus marka jelzes miatt annyi… en nemreg vettem 3-ad annyiert egy ks outrunt es urbeats fulesem utana csak csodalkoztam hogy ez mennyivel jobban szol!

  3. Patrik - 2016.10.01. 10:22

    Én tervezek venni, viszont nem itthonról. Ismerősöm karácsonykor jon haza Amerikából, és ott megvetetem vele mert kb 20.000 Ft így a különbség. 3 hónapot meg csak kibirok meg:-)

  4. Lieutenant - 2016.10.01. 11:06

    Fülest biztos nem veszek, mert teljesen feleslegesnek tartom, viszon az Apple Watch 2 már a csuklómon figyel :)

Szólj hozzá Te is!