Újragondolt bőrtokok érkeznek az iPhone 7-hez

HusztiD 2016.09.21. 12:55 Egyéb, iPhone 2 db 260

apple-leather-cases-aluminum-buttons

A múlthét szerdán bemutatott iPhone 7 modellekhez az Apple új kiegészítőket adott ki. Itt vannak például a már jól ismert Apple szilikon és bőrtokok, amely sokak kedvence. Főleg akkor lesz ez igaz, ha a kozmoszfekete modellre vágytok, hiszen azt igencsak óvni kell a karcoktól.

Érdemes tudni, hogy aki korábban már használt bőrtokot kedvenc telefonjához, de most az iPhone 7 mellé is szeretne egyet, az egy apróbb változást fog tapasztalni, ugyanis a kaliforniaiak mostantól alumínium nyomógombokkal kerülnek piacra. Érdemes tudni, hogy ezeket a gombokat csak a bőr kiadások kapják meg, a szilikon tokok maradnak a régiek.

Az alábbi információ olvasható az Apple weboldalán:

Az iPhone ívelt vonalait megőrző, a készülékre szorosan rásimuló tokot ugyanazok a szakemberek tervezték, akik aprólékos gonddal dolgozták ki az iPhone 7 minden részletét. A tok különleges cserzésű és festésű, Európából származó bőrből készül, így lágy tapintású külső felülete az idő múlásával természetes módon nyeri el tetszetős patináját. Belsejében puha mikroszálas anyag védi iPhone-odat, gombjainak fémes borítása pedig stílusában illeszkedik az iPhone bevonatához.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Apples - 2016.09.22. 01:07

    I4-hez az üveg hátsó miatt meg használtam fokot es mindig hasonló bor tokom volt. Nagyon szerettem.
    Persze azt is mondtam, hogy lehetne olcsó műanyag a telefon hátulja ami bírja a leeset es most is igaz ha ilyen tokod van gyakorlatilag mindegy , hogy milyen színű a telefonos hátulja. Azaz akinek tetszik a telefon hátuljában tapintása vagy színe az biztosan ne ilyet vegyen.

  2. strucc007 - 2016.09.22. 09:06

    Azóta nem használok eredeti Apple tokokat, amióta a készülék alja nincs védve rendesen :(

Szólj hozzá Te is!