Aki kozmoszfekete telefonra vágyna, annak bizony sokat kell várnia az Apple szerint

HusztiD 2016.09.16. 16:55 iPhone 1 db 1,174

iphone-7-vs-iphone-7-plus-cameras

Az elmúlt napok folyamán már szó esett róla, hogy az Apple nem osztja meg hivatalosan a nyitóhétvége adatait, azonban a hivatalos rajt előtt egy pár órával igen érdekes, viszonylag informatív információval szolgáltak. Dióhéjban megosztották a nagyérdeművel, hogy ennél boldogabbak már nem igen lehetnek, hiszen az iPhone 7 és 7 Plus hódító útjaikra erednek az első körös országokban.

Péntektől, azaz mától kezdve limitált példányszámban ugyan, de ezüst, arany, rozéarany és fekete modellek megvásárolhatóak lesznek a hivatalos boltokban azok számára, akik nem rendelték elő, s csak úgy besétálnak. Sajnos arra is felhívták a figyelmet, hogy a kozmoszfekete modellek nem lesznek elérhetőek, hiszen ott az előrendelőknek is sokat kell várniuk. Ajánlják, hogy mielőtt bárki boltnak indulna, az az online felületen ellenőrizze, hogy van-e a kiszemelt készülékből.

Sajnos ez minket nem igazán érint, de ahogy látjuk, az Apple hivatalosan megerősítette, hogy a fényes modell a legkelendőbb, már annak ellenére is, hogy nagyon karcolódik. Reméljük nálunk Magyarországon nem lesznek nagy gondok, s viszonylag mindenki hamar megkapja a kiszemelt készülékét. Ha lemaradtatok volna a reggeli cikkünkről, akkor azt itt pótolhatjátok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2016.09.18. 14:36

    Münchenben reggel 8- ig ott ültünk 1db kozmoszfekete nem volt foglalni csak oktober végére lehetett , megtettük Jet Black,Diamanten Schwarz 128GB okt25-nov1 között a 7-plusz de más nem kell,pedig a Matt fekete is szép darab;))

Szólj hozzá Te is!