KGI: a jövőben is csak a Plus modellek kapnak dupla kamerát

HusztiD 2016.09.13. 14:55 iPhone 0 db 157

apple-iphone-7-plus-640x360

A KGI híres elemzője Ming-Chi Kuo ismételten érdekességeket osztott meg arról, hogy szerinte milyen lesz a következő évi iPhone készülékek kamerája. Igaz, hogy még csak most fog megjelenni a hetes modell, azonban a szakértőt már az ezt követő csúcsmodell érdekli.

Amennyiben helyesek Kuo elképzelései, akkor az Apple továbbra is az úgynevezett felsőbb kategóriás, tehát a Plus modellbe rakja bele a jobb szenzorokat. Elmondása szerint sokak számára vonzó lehet a dupla szenzor, azonban az egyelőre nem rendelkezik úgynevezett gyilkos funkcióval, ami által a nagyobb tömeg számára megérné a plusz kiadást. Nem mellékesen hozzáfűzte, hogy szerinte a 2017-es iPhone line-up szintén hasonló lesz, ergo a kisebb modell csak egy kamerával kerül piacra.

Nem mellékesen még azt is megtudhattuk, hogy szerinte az elkövetkezendő hónapok totális iPhone eladásainak 30-40 százalékát az iPhone 7 Plus telefonok fogják kitenni, köszönhetően a továbbfejlesztett kamerarendszernek.

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek az új telefonok fogadtatásai, az pedig, hogy a következő évben milyen készüléket dob piacra az Apple, még a jövő titka.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!