Titkon új kutatóközpontot nyit Franciaországban az Apple

HusztiD 2016.07.21. 13:56 Egyéb 0 db 74

apple-grenoble-france

A francia Le Dauphiné Libéré információi alapján az Apple hamarosan új kutatóközpontot hoz létre Grenobleben. A jelenlegi szóbeszédek szerint leginkább a különféle képalkotó technológiákra fog szakosodni az új kutatócsapat, így feltehetően az iOS eszközök kameráinak a fejlesztéseivel foglalkoznak majd.

Elvileg az Apple-nek jelenleg már van egy kisebb csapata, akik titokban dolgoznak, de a beszámoló alapján egy 800 négyzetméteres irodával kíván bővíteni a kaliforniai vállalat, ami által 30 főre bővülhetnek. Elvileg a helyi STMicroelectronics-al fognak szorosan együttműködni, akik többek között olyan Apple termékek komponenseinek legyártásáért felelősek, amelyek megtalálhatóak az iPhone és Apple Watch modellekben.

Az utóbbi időszakban igen erőteljesen terjeszkedik az Apple, ugyanis Yokohamában, Izraelben, Floridában, Bostonban, Kínában, Svédorszában és Angliában is vannak kisebb csapataik, ahol szintén hasznos kutatásokat hajtanak végre. No és még akkor nem beszéltünk a Campus 2-ről, ugyanis mikor elkészül a kolosszus, akkor az Apple oda viszi tovább a főhadiszállást, ami mellett a jelenlegi, kisebb csapatok egyaránt megmaradnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!