Képen az iPhone 7 állítólagos hátlapja

HusztiD 2016.07.12. 13:56 iPhone 7 db 870

iphone-7-clear-picture

Először szögezzük le, hogy számtalan ehhez hasonló képet láthattunk már a neten. Az utóbbi időben nem igazán tettük közzé az ilyen és ehhez hasonló fényképeket, hiszen ezek nagy része silány minőségű volt. Most azonban a francia NowhereElse oldalon feltűnt egy normális minőségű kép az iPhone 7 állítólagos hátlapjáról.

Nagyjából 8 hétre vagyunk az új csúcsmodell bejelentésétől, s ilyenkorra a szóbeszédekből már többé-kevésbé kikörvonalazódik, hogy voltaképp mit várhatunk. Az utóbbi hónapokban nagyon sokszor hallhattunk a telefonról, hiszen szinte mindig volt valamilyen pletyka azt illetően. Idézőjelesen azt már tudjuk, hogy maga a készülék külleme hasonló lesz, mint a jelenleg piacon lévő iPhone 6s-é, ugyanakkor valamivel nagyobb kamerát kap a dupla szenzoros megoldásnak köszönhetően.

Természetesen most sem bizonyítja semmi sem a kép hitelességét, azonban talán ez az eddigi legélethűbb kép az utóbbi időben. Amennyiben tényleg ilyen lesz a hetes modell, akkor elmondható, hogy lényeges módosítások nem lesznek rajta a már említett változásokon kívül.

Mit szólnátok hozzá, ha a szeptemberi keynote-on végül egy egészen eltérő készüléket mutatna be Tim Cook csapata, nem pedig az alábbit?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 7 db

 1. Patrik - 2016.07.12. 14:01

  Nekem tetszik! Főleg ha mellé vékonyabb is lesz! Bár a mostani 6S-t még nem cserelem le, majd a 7S-re.

 2. Sándor - 2016.07.12. 16:28

  Nagyon remélem hogy nem ilyen lesz !!
  Ez a forma szilikon tok nélkül használhatatlan .
  Én utálom az összes tokot nem azért veszek telefont hogy bebugyolaljam és ha eladom milyen jó az új gazdinak a sértetlen teló, én meg küszködtem vele!

 3. Zoli - 2016.07.12. 17:49

  Sàndor. Ezt most is megteheted, de sokan eladàskor pár karc miatt nem engednek az árából, ès mivel van karcmentes használt a piacon, hoppon maradnak, hogy a kutyànak sem kell annyièrt.

 4. kukcsi - 2016.07.12. 22:00

  Tempered glass a hàtâra is,megoldas lehet

 5. Apples - 2016.07.12. 22:07

  Csak nehogy megint üveg hátlapja legyen. Az egy szörnyűség. Mennyien használtak anno azokat tok nélkül? A mostani sorozatot sokkal többen! Akkor meg minek drága üveg lap ha nem is látod ráadásul vastag, nehéz es törékeny – ha sarkára esik a fém hátlap csak de formálódik.
  I6-ot tok nélkül, fólia nelkul használom lassan 2 éve. A sarkain látszanak az esések de amúgy tökéletes. Csúszós valóban de meg lehet szokni. Megszoktam. Soha többet íve hátlapot!!!
  A terv jobb mint a mostaniak a kevesebb antenna csík miatt aminek amúgy nagyon csúnya minőségű műanyag hatása van
  Elfogadnám a tervet. Csak legyen vízálló is.

 6. Apples - 2016.07.12. 22:08

  Most ahogy nézem nem csak a kamera kivágás tűnik nagyobbnak de a vaku kivágása kisebbnek

 7. Krisz - 2016.07.12. 22:25

  A tok az osszetore miatt ertelmes csak a karcok kit erdekelnek

Szólj hozzá Te is!