Hamarosan érkezik a Google saját okosórája

HusztiD 2016.07.11. 13:56 Apple Watch, Egyéb, Pletykák 0 db 230

og_buy

Nem olyan régen felmerült a hír, mely szerint az elkövetkezendő hónapok folyamán érkezik a Google új telefonja, amely az iPhone méltó kihívója lehet. Ezúttal pedig arról csicseregnek a madarak, hogy az óriás hamarosan belép az okosórák piacára egyaránt, hiszen a telefon bemutatása után nem sokkal rántják le a leplet az óráról.

A jelenleg rendelkezésre információk arról szólnak, hogy mindösszesen két okosórát mutat be a Google. Az egyik egy sportos, nagyobb kijelzővel rendelkező ketyere, amelyben lesz LTE, GPS és pulzusmérő, míg a másik sokkal kisebb és a felsorolt funkciókban hiányt fog szenvedni. Feltehetően ez utóbbi leginkább azok számára lesz kedvező, akik csupán divatkiegészítőként használnák.

Pontos megjelenésről egyelőre nem tudni. Elvileg az új Nexus modell után várható a bejelentés, a piacra kerülése pedig az idei év végén, vagy legkésőbb 2017 elején esedékes. Sajnos még az sem tudott, hogy nagyjából milyen árkategóriákban fognak mozogni az órák, azonban feltehetően valahol az Apple Watch modellek alatt valamivel. Bár ez attól függ, hogy mit tervez a Google: vajon ők is megadják a különféle szíjjak és testreszabhatóság lehetőségét?

Mindenesetre mi inkább a második generációs Apple Watch modellek bejelentését várjuk, ami az eddigi hírek alapján szeptemberben, az iPhone 7-tel karöltve mutatkozhat be.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!