iOS 9.3.2 vs iOS 10 beta 2 – avagy mennyit javult a sebesség?

HusztiD 2016.07.11. 15:56 iOS 0 db 852

9vs10

Mondhatni, hogy már megszokhattuk, hogy amikor kijön egy új iOS béta, akkor arra az EverythingApplePro csapata egyből lecsap, hogy összevesse a jelenleg hivatalosan kiadott verziókkal. Ezúttal az előző hét folyamán megjelent iOS 10 beta 2-t vetették össze a 9.3.2-es rendszerrel.

Mint azt ilyenkor tudni érdemes, mivel még erősen béta állapotban van a legújabb rendszer, ezért jóval lassabb, mint amilyen lesz hónapok múlva, annak ellenére, hogy minden kiadással egyre jobbá és gyorsabbá válik. Ha megnézzük a mostani videót, akkor kiderül, hogy ha sokkal nem is, de valamivel gyorsabb, mint a beta 1-es kiadás. Érdemes megjegyezni, hogy az iOS 10 bétáiban jelenleg az Apple nem titkosítja a kernelt, így a korábbi készülékeken valamivel gyorsabb sebességet lehet elérni, de ez igazán csak a végleges kiadásnál lesz érezhető a differencia.

Az egyik fontos szembetűnő különbség, hogy a beta 2 már egy kicsivel jobban optimalizálva van, s ez leginkább az üzemidőn nyilvánul meg. Reméljük, hogy az őszi végleges kiadásra egyáltalán nem lesz panaszunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!