Ezek a 2016-os év legjobb iPhone-nal készített képei

HusztiD 2016.07.11. 11:57 iPhone 0 db 479

IPPA_winner001-780x638

Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az iPhone Photography Awards, ahol mindig az elmúlt év legjobb iOS eszközökkel készített fényképeit teszik közzé. Maga az iPPA még 2007-ben kezdődött, amikor megjelent a legelső iPhone. Mint tudjuk, az Apple évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kamerákra, ami által már a különféle díjakat is bezsebeltek.

Az elmúlt egy év folyamán 139 országból vettek részt a nevezők. Csupán pár olyan kritérium volt, amelyet be kellett tartani. Az egyik ilyen, hogy csak iOS ketyerékkel készült képek nevezhettek. Ezek mellett nem szabadott külsős asztali gépekre szánt szoftvereket alkalmazni, mint a Photoshop, viszont az App Store-ban megtalálható appok szabad kezet kaptak. Továbbá a külsős kiegészítők, lencsék egyaránt megengedettek voltak.

Idén 19 kategóriába rangsorolták a képeket az utazástól az állatvilágon át a portrékig. Úgy gondoltuk, hogy nem sűrítjük be számotokra ezeket a képeket ide, hiszen az iPhone Photograpy hivatalos oldalán megtekinthetitek az összes képet teljes méretükben.

Ti mennyire használjátok az iPhone-t fotózásra? Használtok még esetleg fényképezőgépet utazásaitok során, avagy ma már mindent az iPhone-nal készítetek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!