Júliusi dróntúra a Campus 2-ről

HusztiD 2016.07.01. 12:39 Apple, Videók 1 db 211

campus-2-july-2016-01

Ismételten eltelt egy hónap, mostantól pedig a 2016-os év második felét tapossuk. Ha azt nézzük, akkor hivatalosan fél éven belül kell elkészülnie a Campus 2-nek. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy még további 5 videót fogunk kapni az idei évben, amikben egyre szembetűnőbb változásokat fogunk észrevenni. Innentől kezdenek egyre izgalmasabbá válni a dróntúrák!

A legújabb felvételből szemmel egészen jól kivehető, hogy mennyire haladnak a munkálatokkal az előző hónaphoz képest. Egyre több napelemet szereltek fel, ha pedig a 11 ezer férőhelyes parkolóról beszélünk, akkor annak már a 95 százalékát fedték le szolár panelekkel. Az eddigi információk szerint az almások nagyjából Campus 2-höz szükséges energiaszint 75 százalékát termelik meg a módszerrel. További érdekességeket pedig a legújabb videóból láthattok:

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely az idei év végére készül el, illetve jövő januárban már beköltözhetővé válik a jelenlegi tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Grrrgo79 - 2016.07.06. 17:53

    Ok, csak azt nem értem mi a fenét fog az a sok ember itt csinálni? Évente kiadnak egy iphone-t, kétévente meg egy iMac-et és appleTV-t? A Samsungnak évente több tucat új telefonja van, meg hűtője meg SSD-je meg gyártósora. Csak nem fogják visszavinni a gyártást az USA-ba? (Jah mert a gyártósorok is Kínában vannak.) 13 ezer új ember fog agyalni az új iOS pár új “feature-én” vagy mi a fene lesz a dolguk? Vagy esetleg a lokalizációra is jobban rá fognak gyúrni? De legalább tudom hova megy el a plusz profit! (Ja nem, mert hitelből építik, hogy ne kelljen a külföldi pénzeket hazatalicskázni, mert adózni büdös az IT cégeknek, ugye?)

Szólj hozzá Te is!