Júniustól megszűnik az eredeti watchOS támogatottsága

HusztiD 2016.04.25. 15:52 Apple Watch 1 db 319

apple-watch

Az Apple  a saját fejlesztői oldalán jelentette be, hogy hamarosan megszünteti az eredeti watchOS SDK és watchOS 1.0 appok támogatását. Június elsejétől immáron csak azokat fogadják el, amelyeket a watchOS 2-re írtak.

Az Apple Watch egyik fő kritériuma az volt, hogy nem elég gyors. Ha megnyitunk egy alkalmazást, akkor az sokszor lassú, illetve néha laggolásra is képes, ugyanis lényegében a telefonról streamelték az adatokat. Persze mindez akkor igaz, ha az eredeti watchOS-ről beszélünk, ugyanis a natív watchOS 2 alkalmazások már lényegesen jobbak, amelyek gördülékenyebbé teszik az óra használatát.

Érdemes lesz kivárni a WWDC-t, hiszen az Apple ekkor mutatja be a legújabb szoftvereit. iOS 10 és OS X 10.12 párosáról biztosan hallhatunk majd, de a remények szerint megmutatkozik a watchOS 3 és az új tvOS párosa egyaránt. Arról egyelőre mit sem tudni, hogy mikor jelentik be a második generációs okosórát. Egyes értesülések szerint erre szeptember folyamán, az iPhone 7 bemutatásakor kerülhet sor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2016.04.26. 01:29

    Kíváncsian varom az uj MacBook Pro-t es MacBook Air-t. Ezekben meg mindig az 5. Generációs Intel procik vannak. A MacBook-Os is vártam hátha bele tesznek egy i5-öt de sajnos az nem történt meg. Pedig sokkal szebb mint az Air. Az egyik szép fe gyenge, az air meg jo de nem szép a vastag keret miatt. A pro meg nem pro hisz nincs benne dedikált GPU.. Érdekes a helyzet.

Szólj hozzá Te is!