Új iOS, OS X, watchOS és tvOS bétákat adott ki az Apple

HusztiD 2016.02.09. 07:09 iOS, OS X 0 db 631

apple-ios-9-siri-update

Úgy tűnik, hogy az Apple továbbra is a kéthetes ciklust folytatja az új szoftverekkel, hiszen kereken két hete, hétfő este adta ki az iOS 9.3, OS X 10.11.4, watchOS 2.2 és tvOS 9.2 második bétaverzióit. Újabb két hét elteltével pedig a fejlesztők számára elérhetővé tették a legújabb rendszereket, amit az elkövetkezendő napok folyamán a publikus béta programra feliratkozók számára egyaránt kiadnak.

iOS téren tovább csiszoltak a rendszeren, illetve a legelső bétában bemutatkozott Night Shift módon szintén finomítottak egy kicsit. Az amerikai Verizon ügyfelek számára egyaránt megjelent a Wi-Fi Calling funkció, ami korábban már az AT&T és a T-Mobile ügyfeleinél már elérhető volt.

screen-shot-2016-02-08-at-12-16-17-pm

A tvOS legújabb bétájában megjelent a diktálás funkció, ami külön jó hír, hiszen eddig meglehetősen nehéz volt rajta gépelni. Apróbb változás ugyan, de a Siri segítségével ezentúl az App Store-ban is kereshetünk. Az OS X és watchOS-t illetően pedig különösebb változások nem történtek, csupán apróbb hibajavítások.

Hivatalos információk ugyan nincsenek az iOS 9.3, OS X 10.11.4, tvOS 9.2 és a watchOS 2.2 végleges megjelenéséről, de vélhetően a márciusi event előtt már elérhetővé teszi ezeket az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!