A gyenge Apple Watch eladások miatt hamarabb kezdik a második generáció gyártását

HusztiD 2016.01.27. 06:44 Apple Watch, Pletykák 1 db 288

apple-watch-008

Úgy tűnik, hogy az Apple nem teljesen elégedett a jelenlegi Apple Watch eladásokkal, így az idei év második negyedévében megindul a következő generációs okosórák gyártása. Legalábbis ezt állítja a Digitimes, akik nem feltétlenül szolgálnak mindig pontos információkkal. Valamilyen okból kifolyólag az Apple eddig nem osztotta meg a nagyérdeművel az óra eladásait, de a legutóbbi elemzések szerint nem lehetett rá panaszuk.

Persze mit érnek az elemzések a valós adatokhoz képest, főleg akkor, ha azok nem hozzák az elvárt szintet. Vagyis erre utalnak a legújabb szóbeszédek, amiből kifolyólag a vártnál hamarabb kezdik meg az Apple Watch 2 gyártását. Legelsőnek még úgy szóltak a hírek, hogy idén márciusban mutatják be, majd mostanában már inkább arról olvashattunk, hogy szeptemberben rántják róla le a leplet, ami továbbra is esélyes lehet. Ha igazak a mostani értesülések, akkor az sem kizárt, hogy a vártnál egy kicsivel hamarabb mutatkozhat be az új óra.

Mindenesetre elsőnek érdemes kivárni a március közepét, hiszen a hírek szerint a 14-ei héten tarthat egy eventet az Apple, ahol nem csak az iPhone 6c/5se-t mutatják be, hanem kaphatunk új, limitált szériás Apple Watch modelleket, illetve a szeptember óta várt iPad Air 3 szintén bemutatkozhat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2016.01.27. 22:59

    Ezekmelett az árak melett persze h gyengék az arányok. Max 100-150e ért a szememben!

Szólj hozzá Te is!