Dupla kamera lehet az iPhone 7 Plus egyik újdonsága

HusztiD 2016.01.27. 15:25 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 1 038

iphone-dual-camera

Hónapokra vagyunk még az Apple új telefonjainak a bejelentésétől, de már nem egyszer olvashattunk róluk. Ha az elmúlt két évet nézzük, akkor vélhetően idén is egy normál és egy Plus modellt dob piacra a kaliforniai vállalat. Eddig ugyan nem volt a két telefon között számottevő különbség, csupán az optikai képstabilizátor.

A jövőben ez változhat a KGI egyik szakértője szerint (aki ezúttal nem Ming-Chi Kuo), ugyanis az ősszel érkező iPhone 7 Plus dupla kamerát kap, ami abszolút nem lenne hülyeség. Továbbá senki sem a fenti képet vegye biztosra, ugyanis január elején napvilágra került egy olyan szabadalom, ami alapján egy kamerában két szenzor kapna helyet. Ezáltal helyet spórolna meg az Apple, s nem utolsóképp jobban nézne ki, mint két lencsével. Érdemes az akkori cikkünket elolvasni, hiszen ha egy ilyen eljárást vezetnek be, akkor bizony már látatlanban megéri váltani az új telefonokra!

apples-appalling-iphone-6-camera-design-compromise

Az elemző szerint sajnos a mezei iPhone 7 kimarad ebből a funkcióból, s csupán az 5,5 colos testvére fog benne részesülni. Ha azt nézzük, akkor egészen ésszerűnek hangzik ez a lépés, ugyanis a jelenleg piacon lévő modelleknél csak a már említett optikai képstabilizáció a különbség a méreten felül. Ezáltal aki kicsivel többet ad egy Plus modellért, az nem csupán egy nagyobb telefont, hanem egy jobb, több mindenre képes kamerát fog kapni.

Arról pedig, hogy milyenek lesznek a következő generációs iPhone-ok, semmit sem tudni. Az új dizájn mellett valamilyen szintű teljesítménynövekedés lesz tapasztalható, azonban hogy mennyivel emelkedik az üzemideje, vagy hogy milyen új funkciókat kap, arról semmit sem tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Haver - 2016.01.27. 18:22

    “abszolút nem lenne hülyeség” :))))) de, az!

  2. Alnus - 2016.01.28. 00:06

    Ez a hátsó bűn ronda :( le is van tokkal takarva a telóm…

  3. Nem tudom end. - 2016.01.30. 19:54

    Akkor minek kell need iPhone

Szólj hozzá Te is!