Márciusban frissül az Apple Watch, de őszig várni kell a második generációra

HusztiD 2016.01.25. 07:08 Apple Watch 1 db 160

apple-watch-hermes

A legújabb szóbeszédek szerint idén tavasszal ugyan nem kapjuk meg a második generációs Apple Watch-ot, de nem kell elkeseredni, hiszen bőven lesznek újdonságok. A korábbi hírek mind azt állították, hogy március folyamán az iPhone 6c mellett Mac frissítéseket és Apple Watch 2-t kapunk, de az utóbbiak alapján szeptemberi megjelenésre számíthatunk.

Az Apple Watch 2-re elvileg szeptemberig kell várni, hiszen akkor jelenthetik azt be az új iPhone 7 modelljeivel karöltve. Bár ha igazak a szóbeszédek, akkor márciusban sem fogunk unatkozni, hiszen az új 4 colos telefon és az iPad Air 3 mellett új Apple Watch modelleket kapunk. Elvileg hasonló lesz ez az event az okosóra szemszögéből, mint a szeptemberi: bemutatják a watchOS 2.2 verzióját és limitált kiadású órákat egyaránt.

15538-11904-applewatch-hermes-l

Tavaly szeptemberben már bemutatkoztak a Hermes szíjakkal szerelt okosórák, azonban most szintén hasonlóra számíthatunk, hiszen elvileg más a divatban jártas vállalatokkal egyezkedik az Apple. Az egyik ilyen vállalat az Incase lehet, akik különféle Apple kiegészítők gyártásáról váltak híressé, azonban nem tudni, hogy pontosan mit kapunk tőlük. Lehetséges, hogy új kiegészítőket az Apple Watch-hoz, de az sem kizárt, hogy új, limitált szíjakkal szerelt készülékeket.

Mellesleg nem szabad megfeledkezni az iOS 9.3-ról sem, hiszen ha igazak a szóbeszédek, akkor ezt szintén március folyamán kaphatjuk meg. Szerencsésebb esetben pedig másfél hónap múlva már jóval okosabbak leszünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dr. Alban - 2016.01.25. 07:11

    Nema art megfeledkezni a 9.3-rol?

Szólj hozzá Te is!