Új infografikán Steve Jobs életútja

HusztiD 2015.10.02. 15:45 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 645

How-Steve-Jobs-Started

Izgalmas életutat járt be az ikonikus Steve, akinek halálát követően sorra jelentek meg könyvek, biográfiák és dokumentumfilmek. Az egyik leghíresebb alkotás a Walter Isaacson által írt könyv, hiszen ez adta vissza a leginkább Steve életét, amely alapján hamarosan elkészül a legújabb film, amit Amerikában már októbertől vetítenek. Az új infografikával a Visualistan kedveskedett, amely Walter könyvén és a New York Times információin alapszik.

A grafikán végigkísérhetjük az egykori Apple vezérigazgató útját egészen a születésétől kezdve. Minden fontosabb mérföldkövet megtalálhatunk, mint például, amikor találkozott élete egyik meghatározó személyiségével, Steve Wozniak-kal, vagy amikor megismerkedett a Zen kultúrájával, amely az egész életét körbejárta, illetve amikor újra kinevezték az Apple vezérigazgatójának.

Dicséretre méltó az új alkotás, azonban talán nem ártott volna, ha minden fontosabb eseményhez mellékelnek egy dátumot. Ha ettől képesek vagyunk eltekinteni, akkor egy igazán jól sikerült életpályát csodálhatunk meg az alábbi grafikán.

1RX1NzM-780x3976

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!