Most már az összes fejlesztő beadhatja Watch-appjait

Sloan 2015.04.01. 16:50 Apple, Apple Watch 0 db 118

Az Apple kedden jelentette be, hogy a regisztrált fejlesztők mostantól benyújthatják WatchKit-tel fejlesztett appjaikat App Store jóváhagyásra.

Apple-Watch-App-Submissions-800x421

Számos népszerű alkalmazás már a Watch-ra is letölthető a Store-ból, a jóváhagyási procedúrát pedig kiterjesztették az Apple fejlesztői program összes tagjára. A WatchKit oldalt olyan részletekkel is frissítették, melyek leírják, hogy a fejlesztők hogyan optimalizálhatják az appjaik dizájnját, beleértve az alkalmazás nevét, leírását, ikonját, a screenshotokat, kulcsszavakat és a verziószámot. Az óra megjelenéséig, majd azt követően is szigorú folyamat alapján kerülnek jóváhagyásra az alkalmazások.

Néhány kiválasztott tesztelő számára április 24-e előtt elérhetőek lesznek a még kiadásra váró applikációk, de a fejlesztők manuálisan is beállíthatják a megjelenés dátumát. A következő Apple Watch alkalmazások már megjelentek az App Store-ban: Evernote, Sky Guide, Dark Sky, Target, NYTimes, Procreate Pocket, Yahoo Tourney Pick’em, ECB Cricket, The Wall Street Journal, MLB.com at Bat és Expedia.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!