Elérhető az iTunes kínálatában The Interview

HusztiD 2014.12.29. 14:10 Apple, Egyéb 1 db 335

the-interview

Ha napi szinten követitek a média híreit, akkor bizonyára ismerősen csenghet számotokra a The Interview című film, melyben James Franco és Seth Rogen párosa játssza a főszerepet. Utóbbi színész például a hivatalos Jobs film kapcsán is felmerült, hiszen az eddigi szóbeszédek szerint ő alakíthatja Steve Wozniakot. A Sony legújabb filmje említésre méltó, hiszen az utóbbi napok folyamán csak úgy izzottak a hírek róla.

Ha valaki nem lenne tisztában a film körüli eseményekkel, akkor azoknak most pár sorban leírjuk, hogy mit kell róla tudni pontosan. A film története az észak-koreai diktátor merényletéről szól, ahol a főszereplők televíziós riporternek adják ki magukat, hogy a CIA megbízásából megöljék a vezetőt. Az információk szerint nem tetszett Észak-Koreának a film története, így vélhetően ők törték fel a Sony Pictures szervereit, ahol nem csak a filmhez, de minden fontosabb dokumentumokhoz jutottak hozzá, majd ennek kapcsán bombatámadással fenyegették meg a stúdiót. A történéseknek köszönhetően a Sony kénytelen volt változtatni a megjelenésen.

Az eset hatására több mozi is visszamondta a filmet, Amerika szerte csupán néhányban vetítik az új filmet. Ennek kapcsán a premier napján, december 24-én több online szolgáltatónál is megnézhető volt a film, mint például a YouTube, Google Play vagy az Xbox Video. Az Apple egy darabig húzta a premiert, de mostantól náluk is elérhető a The Interview. Kikölcsönzésre 6, míg a film teljes megvásárlására 15 dollárt kell kicsengetniük az amerikai App Store-ral rendelkező felhasználók számára. Fontos kiemelni, hogy egyelőre csak az ő számukra érhető el iTunes-szon keresztül a film.

További érdekesség, hogy a film elérhetősége utáni első napban már elérhető lett a különböző torrent oldalakon is, ahol a hírek szerint 750 ezernél is több felhasználó töltötte le.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Igor - 2014.12.29. 19:20

    A másik színész James Franco, nem Evan Goldsmith. Ő társrendező.

Szólj hozzá Te is!