Hamarosan érkezik az Angry Birds folytatása

Helme 2012.09.05. 14:55 Apple, Játékok 0 db 727

Pár napja lehet sejteni, hogy a Rovio ismételten nagy dobásra készül, ugyanis kiadtak egy rövid animációs filmet, melyben az látszik, hogy a piros madarat ellepik a zöld disznók. Természetesen a mozgóképes anyag kikerülése után komoly találgatások kezdődtek: egyesek frissítésre tippeltek, míg mások úgy gondolták, hogy a fejlesztők egy folyatáson dolgoznak. Az utóbbi feltételezés igazolódott be.

A vállalat tegnap megerősítette, hogy jön az Angry Birds következő része, mely a Bad Piggies nevet viseli. Sokat nem lehet tudni az alkotásról, vélhetően a malacok lesznek főszerepben, de eddig sem gameplay, sem pedig komolyabb trailer nem került napvilágra. Az érkezési dátumot azonban közölték: szeptember 27-én izzíthatjuk az iPhone, iPod és Mac készülékeinket, ugyanis a várható megjelenés ekkor lesz.

Egyelőre azt lehet tudni, hogy az eddigi karakterek megmaradnak, csupán a nézőpont változik. Az eddig csúnya, gonosz zöld disznók lesznek a barátaink, míg a dühös madarak az ellenségeink. Ismételten egyszerű fizikára fog épülni a játék, de a nagy csúzli helyett valami mással kell majd operálnunk. Azonban hétpecsétes titok a Rovionál, hogy pontosan mi is lehet ez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!