Szeptember 12-én érkezhetnek az új iPod készülékek is

KeleMan 2012.09.05. 14:36 Apple, iPod 4 hozzászólás 1 127

A tegnapi nap folyamán az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy 2012. szeptember 12-én médiaeseményt tartanak majd San Franciscoban. Bár a kiadott grafikán jól láthatóan egy 5-ös szám is szerepel, mégsem biztos, hogy ez csupán az új iPhone készülékre utalna. A 9to5Mac.com értesülései szerint az Apple ezen az eseményen fogja majd bejelenteni az új iPod készülékeket is.

Az információk szerint mind a shuffle, a nano és a touch is megújul majd, melyek közül várhatóan az Apple új színeket is elérhetővé tesz, mellyel vonzóbbá kívánja tenni a termékeket a vásárlóközönségnek, hiszen az iPhone piaca az elmúlt 5 évben gyakorlatilag megölte az iPod zenelejátszók eladási mutatóit. A termékek várhatóan többfajta háttérkapacitással is elérhetőek lesznek majd a bemutató követően, mely igencsak esedékes lenne azután, hogy Európában szinte kiapadtak a raktárkészletek.

Mint azt már korábban megírtuk elképzelhető, hogy az iPod készülékek közül az iPod nano egy nagyobb dizájnváltáson esik majd át, melynek keretében az eddigi négyzetes elrendezést felváltja majd egy hosszúkásabb kialakítás. Többen tudni vélik, hogy az Apple immár ebbe a típusba is elhelyezi a Home gombot, valamint beépített WiFi vezérlőt is kap az eszköz ezzel is az iOS eszközök közé sorolva az iPod nano zenelejátszóját.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. vayne4 - 2012.09.05. 17:30

  “Bár a kiadott grafikán jól láthatóan egy 5-ös szám is szerepel”
  ezt írtátok az első bekezdésben

  De milyen grafikán?

 2. vayne4 - 2012.09.05. 20:19

  Ja,
  köszi :9

 3. iMike - 2012.09.06. 15:17

  Szerintem nem lesz nano designváltás, mert akkor nem tértek volna erre az “ultrakicsi” verzióra, hanem a click-wheel szerű hosszúkás formát tartották volna meg, még ez előtt. Bár ki tudja… :)

  Az új Touch-t már nagyon várom…

Szólj hozzá Te is!