A Curiosity fedélzetén megérkeztek a Marsra a mérges madarak

KeleMan 2012.08.24. 10:47 Apple, Játékok 0 db 546

A tegnapi nap során frissült az Angry Birds Space, immár az 1.3.0-ás verzió érhető el az AppStore kínálatában. A NASA és a Rovio közös együttműködése gyanánt készült új változatban a vörös bolygón zajlanak az események, ahová nemrég eljutott a Curiosity Marsjáró szondája. A Nasa rendkívül sokat nyert a Rovio játéka által, hiszen a népszerű alkalmazással, mely a világ 116 országában az első helyen van az AppStore áruházban nagyon sok emberhez eljuttatta az információt a Curiosity projektjéről.

“A Rovio a közös együttműködés során hatalmas rajongótábort szerzett a NASA Mars missziójának…” – mondta el David Weaver, a NASA egyik hírközlési vezetője Washingtonban, hozzátette, “…az Angry Birds Space játék egy nagyszerű módja annak, hogyan vezessék be a kicsiket és nagyokat egyaránt ennek a csodálatos bolygónak a felfedezésébe, mindezt szórakoztató módon tálalva.”

Az új változatban a Rovio 20 pályát tett elérhetővé, melyek a Mars felszínén játszódnak, ahol vulkánok és tüzes meteoritok is felbukkanak. 2 db antennával ellátott tojást is kereshetünk, melyek 2 újabb pályát is megnyitnak, valamint egy új asztronauta disznó is felbukkan a játékban. Ebben a részben 3 db Curiosity Marsjáró is elvan rejtve, melyeket megtalálva további szupertitkos pályákkal gazdagodhatunk, melyeket befejezve további NASA információkhoz juthatunk.

Az alkalmazás iPhone készülékre 0,79€-ért, míg iPad táblagépre HD felbontásban 2,39€-t vásárolható meg. Azok számára akik pedig már letöltötték egyszer, a frissítés természetesen ingyenes.

Angry Birds Space (AppStore Link) Angry Birds Space
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Angry Birds Space HD (AppStore Link) Angry Birds Space HD
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!