Twice as fast! – Frissült a Facebook alkalmazás az iOS készülékekre!

KeleMan 2012.08.24. 13:00 Apple, Programok 1 db 792

A Facebook a tegnapi napon közleményben jelezte, hogy megérkezett az újra épített Facebook alkalmazásuk az iOS eszközökre. A Facebook app előző változata az összes tartalmat beágyazva jelenítette meg a mobilra optimalizált weboldaluk alapján, de ennek mostantól vége. Az alapjaiban újraírt alkalmazás kinézetre nem sokban különbözik az előző változattól, de a motorháztető alatt egy teljesen natív rendszer dolgozik, mellyel a Facebook szakemberei elérték, hogy az új verzió kétszer gyorsabb legyen, mint eddig. Éppen ezért mindenkinek, aki használja az appot, érdemes frissítenie az új változatra.

Az új iPhone, iPod touch és iPad készülékre is elérhető univerzális appban a barátok keresése, a hírek és fényképek betöltésének ideje is lényegesen gyorsult. Ezek mellett az értesítők sem késnek, azok azonnal megjelennek az appon belül, valamint a görgetés alatt betöltött hírek és postok megjelenése is sokkal látványosabb.

A Facebook programozóinak állítása szerint a fényképekre a legbüszkébbek, hiszen azok megnyitása azonnal megtörténik, a galériákban történő lapozásnál is “instant” betöltenek a képek, majd a bezárásukhoz elég csak lefelé húzni a képen az ujjunkat. Pár perc erejéig volt időm kipróbálni az új változatot, valóban sokkal gyorsabb és gördülékenyebbé vált annak használata az iPhone 4 készülékemen, az iPad táblagépen pedig szintén kitűnően működik.

Facebook (AppStore Link) Facebook
Fejlesztő: Meta Platforms, Inc.

Besorolás: 12+4.3375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Puhi - 2012.08.24. 14:33

    Csak nekem van iPhoneon és iPaden is, hogy a falon megjelenő képek nem férnek el, hanem mondkét oldalra széltében kilógnak?

Szólj hozzá Te is!