ihungary.hu – Óriási nyereményjáték egy egész hónapon át! – Újra itt az Adventi App Naptár!

KeleMan 2011.11.30. 20:53 Egyéb, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek 84 db 728

Az elmúlt napokban kevesebb időm jutott a cikkek írására, a Helme által már jelzett változások fontosak számunkra, így bár kívülről nem látszik, a motorháztető alatt azonban bőszen hegesztjük az új dizájnt és egyéb nyalánkságokat. Így azonban legalább volt egy kis időm egy olyan dologgal is foglalkozni, amelynek vélhetően minden kedves Olvasónk nagyon fog örülni.

Örömmel jelentem be, hogy holnaptól ismét elindul az Adventi App Naptár aloldalunk, ahol 2011. december 1. és 2011. december 24. között fogunk minden nap kisorsolni egy ajándékot. Ahogy múlt évben, most is sok szponzor jelentkezett, akik a jobbnál-jobb Apple kiegészítőiket bocsájtják rendelkezésünkre. Holnaptól tehát minden nap ki fog nyílni egy dobozka és az ingyenes valamint fizetős játékajánló mellett megtalálhatjátok a naptárban, az aznapi nyereményt is.

Reméljük az Olvasóinknak ismét elnyeri majd a tetszését. Ami még fontos, hogy az oldalt ajánlott legalább 1280×960-as, vagy annál nagyobb felbontásban böngészgetni majd. Az oldal most indul, bárki megtekintheti, de csak 2011. december 1-én reggel, azaz holnap válnak elérhetővé az első dobozkák, aztán minden nap egy-egy újabb.

Szponzoraink között üdvözöljük az iKiegészítők.hu, az iTattoo és az iSop csapatát, valamint a SkullCandy, az Ozaki, a HardCandy és a CaseLogic termékek hivatalos magyar képviselőit. Főtámogatónk egyúttal új partnerünk is, az iDoki csapata. Természetesen lesz főnyeremény is 2011. december 24-én, azonban ez egyelőre még maradjon meglepetés.

A nyereményjáték a múlt évihez képest nem változik, 2011. december 1. és 2011. december 23. között a nyerteseket naponta sorsoljuk a következő napi nyeremény felbukkanásával, az összes nyertes névsorát pedig 2011. december 23-án fogjuk az oldalon közzétenni. A főnyereményért pedig egy különleges játék során, 2011. december 24-től 2011. december 30-ig, azaz 1 héten keresztül fog zajlani a megmérettetés. A fődíj nyertesét 2011. december 31-én, az év utolsó napján hirdetjük ki.

A napi nyereményekre vonatkozóan minden nap egy-egy kérdést fogunk feltenni, “A”, “B” és “C” válaszlehetőséggel itt az oldalon. A helyes válasznak vélt betűjelet és a játékos valódi nevét a

nyeremenyjatek@ihungary.hu

e-mail címre szíveskedjen elküldeni az, aki részt szeretne venni az aznapi játékban. Mivel több száz, vagy akár több ezer levél is érkezhet majd, így az e-mailek tartalmát nem fogjuk vizsgálni. A napi levelek között véletlenszerűen fogunk sorsolni, amennyiben jó a helyes megfejtés az adott e-mailen belül, úgy az a személy lesz a nyertes, amennyiben nem megfelelő a válasz, úgy újabb e-mailt sorsolunk.

Addig is terjesszétek a hírt a Facebook és a Twitter oldalunkon keresztül.

Az Adventi App Naptár itt érhető el.

Adventi App Naptár

Figyelem – Változás – 2011. december 2-től aktuális! A tegnapi nap (2011. december 1.) volt egy kis zűr az e-mail címmel, melyre a választ elküldhettétek. Ezt szerencsére délután háromnegyed 1 után javítottuk. Mivel azt vettük észre, még ezek után is sokan ugyanarról az e-mail címről többször is elküldték a választ – a nagyobb nyerési esély reményében –  arra jutottunk, hogy változtatni fogunk. Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, kérjük regisztráljon az oldalunkon felhasználóként a jobb felső sarokban található “Belépés – Regisztráció” menüpont alatt. Az itt megadott e-mail címetekkel tudtok részt venni a nyereményjátékban. Kérünk benneteket, adjátok meg a beceneveteket vagy akár a teljes neveteket a regisztrációnál. Az e-mailben pedig a helyesnek vélt válasz betűjele mellett arra kérünk Titeket, írjátok bele a nevetek mellett a címeteket és a telefonszámotokat, hogy el tudjunk érni benneteket amennyiben a nyertesek között lesztek. Köszönjük a megértéseteket és a figyelmet.

2011. december 1.

Kérdés: Melyik együttes zenéi kerültek be 2010. november 16-án az iTunes zeneáruházba?

A: Alma Együttes
B: The Beatles (A helyes válasz)
C: Roxette

A helyes megfejtő egy CaseLogic Herringbone iPad/iPad 2 védőtokkal lesz gazdagabb a CaseLogic felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Horváth Zoltán alias “Mzperx72″
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 2.

Kérdés: Hogy hívják Steve Jobs legidősebb lánygyermekét?

A: Mona
B: Eve
C: Lisa (A helyes válasz)

A mai napi helyes megfejtő egy Ozaki iCoat-No Extinction Asian Black Bear típusú iPhone 4/iPhone 4S védőtokot szerezhet a SteelBird jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Horváth Ákos alias “Senseike”
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 3.

Kérdés: Hány PPI-s (Pixel per Inch) az iPhone 4 és iPhone 4S készülékek Retina kijelzőjének a felbontása?

A: 326 ppi (A helyes válasz)
B: 362 ppi
C: 328 ppi

A mai napi helyes megfejtőnk egy rózsaszín iPhone 4/iPhone 4S iTattoo védőtokot nyerhet az iTattoo felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Bencsné Rutkai Renáta alias “trendy”
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 4.

Kérdés: Hogy hívják az iPhone 4S készülékben debütált új, jelenleg még béta állapotban lévő beszédfelismerő, személyi asszisztenst?

A: Sára
B: Siri (A helyes megfejtés)
C: Iris

A mai napi helyes megfejtőnk egy piros iPhone 4/iPhone 4S iTattoo védőtokot nyerhet az iTattoo jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Androsovits Krisztián alias “ChristianAlex”
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 5.

Kérdés: Melyik évben mutatta be hivatalosan Steve Jobs az elsőgenerációs iPhone készüléket?

A: 2007 (A helyes válasz)
B: 2008
C: 2009

A mai napi helyes megfejtőnk egy Ozaki iCoat – No Extinction Arabian Ostrich Male típusú iPhone 4/iPhone 4S védőtokot nyerhet, melyet az Ozaki hivatalos magyarországi forgalmazója, a SteelBird ajánlott fel.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Csizmadia Mihály alias csirkeFrs
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 6.

Kérdés: Hány éves az iPod?

A: 6
B: 8
C: 10 (A helyes válasz)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fekete színű iEgg iPhone kihangosítót nyerhet, az iEgg Hungary jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Jancsó Balázs alias dzsenszo
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 7.

Kérdés: Melyik típusú iPhone telefonkészülékben van fizikailag beépített képstabilizátor?

A: iPhone 3GS
B: iPhone 4
C: iPhone 4S (A helyes megfejtés)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db rózsaszín iPhone 4/iPhone 4S iTattoo védőtokot nyerhet az iTattoo felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Rácz Lászlóné alias abelcsilla
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 8.

Kérdés: Megközelítően hány millió darab iPhone 4S készüléket adott el az Apple a forgalmazást megnyitó első hétvégén?

A: 2 millió
B: 3 millió
C: 4 millió (A helyes megfejtés)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db CaseLogic márkájú EASTK-113B MacBook second skin védőtokot nyerhet, melyet a CaseLogic ajánlott fel.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Erdei Gyula alias gyuszifiu
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 9.

Kérdés: Melyik amerikai városban található az Apple főhadiszállása?

A: Cupertino (A helyes megfejtés)
B: San Francisco
C: New York

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db Apple fülhallgatót nyerhet az iDoki jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Bakos Gergely alias aznemszamit
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 10.

Kérdés: Melyik évben alapították az Apple vállalatot?

A: 1969
B: 1976 (A helyes megfejtés)
C: 1981

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db mindössze 4 grammos Ozaki iCoat 0.4 Grey iPhone 4 / iPhone 4S védőtokot nyerhet az Ozaki hivatalos magyarországi forgalmazójától, a SteelBird-től.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Kovács Márton alias marcee99
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 11.

Kérdés: Mi volt Steve Jobs második keresztneve?

A: Peter
B: Patrick
C: Paul (A helyes válasz)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db Ozaki Delux Case iPhone 4 / iPhone 4S védőtokot nyerhet az Ozaki hivatalos magyarországi forgalmazójától, a SteelBird-től.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Tuza Éva alias mascarpone
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 12.

Kérdés: Melyik iPod készüléknek nincs kijelzője?

A: iPod nano
B: iPod touch
C: iPod shuffle (A helyes válasz)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fekete színű iEgg iPhone kihangosítót nyerhet, az iEgg Hungary jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Wenczl Károly alias wekar
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 13.

Kérdés: Melyik az a színű iPod nano modell, amit csak online lehet vásárolni az Apple áruházából?

A: Piros (A helyes megfejtés)
B: Kék
C: Sárga

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db félszilikon iPhone 4 / iPhone 4S védőtokot nyerhet az iDoki felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Hajnal Balázs alias P1zSi
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 14.

Kérdés: Mi látható a SkullCandy cég logójában?

A: Teknős
B: Koponya (A helyes megfejtés)
C: Gomba

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db  kék színű SkullCandy pólót (L-es méret – a kép csak illusztráció) nyerhet a SkullCandy jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Szilágyi Edmond alias 14bob88
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 15.

Kérdés: Hány euróba kerül 1 évre, ha +10 GB-os tárhelyet igénylünk az Apple iCloud szolgáltatásában?

A: 16€ (A helyes válasz)
B: 32€
C: 80€

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db Rasta Fitted övet nyerhet a SkullCandy felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Rácz József alias raczjozs
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 16.

Kérdés: Mekkora az elérhető maximális feltöltési sebesség az iPhone 4S készüléknél mobilhálózaton?

A: 3,6 Mbit/s
B: 5,76 Mbit/s (A helyes megfejtés)
C: 14,4 Mbit/s

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db kék színű Skullcandy Riot fülhallgatót nyerhet a SkullCandy jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Szenteleki Gábor alias szeni
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 17.

Kérdés: Ki az Apple jelenlegi CEO-ja?

A: Jonathan Ive
B: Scott Forstall
C: Tim Cook (A helyes megfejtés)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fehér színű iPhone 4 / iPhone 4S Ozaki tokot nyerhet a Steelbird jóvoltából.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Ivanics Márk alias ivanicsm93
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 18.

Kérdés: Melyik évben rántotta le a leplet Steve Jobs az iPad készülékről?

A: 2009
B: 2010 (A helyes megfejtés)
C: 2011

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fehér színű SkullCandy pólót (L-es méret – a kép csak illusztráció) nyerhet a SkullCandy felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Mészáros Anna alias mannagy
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 19.

Kérdés: Ha megszámolnánk, összesen hány pixelt találnánk az iPad készülék kijelzőjén?

A: 876324
B: 678234
C: 786432 (A helyes megfejtés)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db a Magyar Posta által Steve Jobs emlékére kiállított emlékívet nyerhet az iPhoneHungary csapatának felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Nagy Patrik alias pppn
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 20.

Kérdés: Milyen csatlakozó található az Apple legújabb MacBook Air készülékein?

A: HDMI
B: Thunderbolt (A helyes megfejtés)
C: Micro USB

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db félszilikon iPhone 4 / iPhone 4S védőtokot nyerhet az iDoki felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Gulyás Zoltán alias GuidoUrfi
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 21.

Kérdés: Ki tervezte és alkotta meg a magyar Steve Jobs szobrot?

A: Tóth Ernő (A helyes válasz)
B: Tóth Gyula
C: Tóth Balázs

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db CaseLogic barna iPad/iPad 2 védőtokot nyerhet a Caselogic felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Ükös Tamás alias uki
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 22.

Kérdés: Mi a kukac (@) jel alapértelmezett billentyűzet kombinációja Mac gépek esetén?

A: Alt+Q (A helyes válasz)
B: Ctrl+V
C: AltGr+V

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fekete színű iPad védőtokot nyerhet a HardCandy felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Vincze István alias vinist
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 23.

Kérdés: Mire utal az iPhone 3GS készülék nevében az S betű?

A: Select (Választás)
B: Speed (Sebesség) (A helyes válasz)
C: Social (Közösség)

A mai napi helyes megfejtőnk 1 db fehér színű iPhone 3G / iPhone 3GS Katinkas védőtokot nyerhet az iPhoneHungary felajánlásával.

A szerencsés nyertes, egyben a helyes megfejtést küldte
Környei Krisztián alias krisztian
nevű olvasónk. Gratulálunk!

2011. december 24.

Kinyíltak az utolsó dobozok is. A fődíjakkal kapcsolatos új nyereményjáték kiírását itt találhatjátok meg! Az eddigi játékosainknak köszönjük a részvételt, nyerteseinknek pedig még egyszer szívből gratulálunk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 84 db

  1. slyxzz - 2011.11.30. 21:02

    Remélem ebben az évben szerencsém lesz!:)

  2. mandula - 2011.11.30. 21:10

    Hát ezt énis nagyon remélem :) Sajnos csak 1024×768-as felbontásom van, így egy kicsit kilóg. Szerencsére nem lóg ki egyetlen doboz sem. Sok szerencsét mindenkinek :)

  3. Zoltán - 2011.12.01. 08:33

    Sziasztok.Működik az email cím?Nekem vissza dobja, hogy nem sikerült elküldeni.

    • KeleMan - 2011.12.01. 08:38

      Szia Zoli! Mindjárt utánakérdezek, remélem műxik!

      • Zoltán - 2011.12.01. 08:59

        Szia.Köszi.Megint próbáltam, nekem nem sikerül.Pedig átmásoltam az email címet.Üdv

        • Tibor - 2011.12.01. 09:11

          Nekem is ugyanúgy visszadobta….

  4. Tibor - 2011.12.01. 09:04

    Hát remélem ebben az évben nekem is lesz egy picurka szerencsém:)!Tibor

  5. Irochimaru - 2011.12.01. 09:12

    Sziasztok!
    Nekem sem engedi elküldeni a megadott e-mailre.

  6. Yeta - 2011.12.01. 09:24

    Nekem sem sikerult elküldeni

  7. Hector - 2011.12.01. 09:48

    Sajnos meg mindig nem mukodik…

    • Hector - 2011.12.01. 12:47

      Tudom, hogy rontom a nyerési esélyeimet, de nálam már működik!
      :D

  8. JamesS - 2011.12.01. 10:11

    Nálam is visszajött, így várunk türelemmel

  9. Jocc80 - 2011.12.01. 11:51

    Sziasztok! Engem is visszadob 2xpróbáltam 11:50-kor.

    • KeleMan - 2011.12.01. 13:18

      A központi “hibát” 12.40-kor elhárították! Elnézést a fennakadásért, működik az e-mail cím, kérlek próbáljátok újra!

      • Zoltán - 2011.12.01. 13:26

        Sziasztok.Sikerült.Köszi

  10. a.sebi - 2011.12.01. 13:31

    hello…nekem sem ment de asszem masoszorra sikerult…ha tobbszor fog megérkezni legyszi ne zarjatok ki azert…..

  11. Attila - 2011.12.01. 18:03

    Én sem tudom elküldeni az email-t..

    • KeleMan - 2011.12.01. 18:50

      Pedig már működik, kérlek, próbáld újra.

  12. Attila - 2011.12.01. 19:04

    Nem megy el..Mindegy majd még próbálkozok.

    És amúgy sok sikert mindenkinek. :D

  13. frensz85 - 2011.12.01. 19:35

    Sziasztok!

    Mit kell írni a tárgyhoz, mert nem találom a leírásban.

    • KeleMan - 2011.12.01. 21:50

      Semmit, de akár a tárgyba is írhatod a helyesnek vélt válasz betűjelét és a neved, de inkább a szövegbe kérnénk, de teljesen mindegy.

      • frensz85 - 2011.12.02. 09:30

        Köszönöm a választ!

  14. daniel - 2011.12.01. 21:33

    Sorsolás minden másnap reggel várható, vagy még aznap este?

    • KeleMan - 2011.12.01. 21:49

      Másnap reggelente olyan 9-10 körül, akkor fog kikerülni az új kérdés is, és akkor nyílnak ki az új dobozok is.

  15. Hector - 2011.12.02. 09:53

    Most olvastam a megváltozott szabályokat: az lenne a kérdésem (mivel még a megjelenés előtt elküldtem a helyesnek ítélt választ), hogy akkor küldjem el mégegyszer az új szabályok szerint?

    • KeleMan - 2011.12.02. 09:57

      Igen, légy oly kedves. Bár ahogy látom te már regisztráltál is Hector néven. :) A 2011. december 2-i játékra reggel 10.00 óra utáni e-mail címeket fogadjuk el.

  16. Hector - 2011.12.02. 10:06

    Köszi, elküldtem…
    Az nem lenne egyszerűbb (ha már regisztrációhoz kötött a játék), hogy a regisztráció során kellene megadni a nevet, címet és a többi adatot? Így nem kellene minden nap beleírni a levélbe…

    • Peti567 - 2011.12.02. 13:08

      Vagy beállított a levelező programodba az aláírást és akkor csak egy gombnyomás (vagy még az se) és nem kell beírni mindig! :)

      • Hector - 2011.12.02. 16:56

        Persze, ez is jó ötlet lenne ha csak erre használnám a levelezőprogramot!
        Sok kellemetlen percet szereznék magamnak, ha minden levél végére odabiggyesztené a nevem, címem, telefonszámom…
        Nem?

  17. pepezino - 2011.12.02. 11:10

    Én is csak azután olvastam a változásról, hogy elküldtem a választ és most elküldtem újra az új szabályok szerint. Remélem érvényes, mert ez a tok nagyon tetszik. ;)

  18. rsbkone - 2011.12.02. 16:26

    Jó tok,nem lenne rossz megnyerni!!

  19. talamasca - 2011.12.02. 17:23

    Én is kétszer küldtem el a mait!
    A másodikban vannak a bővített adatok…

  20. lebiberon - 2011.12.02. 23:07

    Ne oltsatok le , de szerintem már az estének tudható be -rossz választ is küldtem el , de nem duplázok- erre a címre kell küldeni -> “nyeremenyjatek@ihungary.hu” igaz ?

  21. Hector - 2011.12.03. 11:45

    Azt hiszem nevet fogok változtatni: mindkét nap “Horváth” volt a nyertes…
    :D

    • KeleMan - 2011.12.03. 11:48

      A Csabát változtatnád? :D Előfordul ilyen.

      • Hector - 2011.12.03. 11:53

        A nyereményért bármelyiket, esetleg az összeset is! :)

  22. Feandras - 2011.12.03. 12:14

    Remélem idén nyerek valamit. Köszi hogy van lehetőség ilyenekre.

    • KeleMan - 2011.12.03. 16:50

      Örülünk, hogy tetszik. Mi is köszönjük a felajánlásokat a szponzoroknak.

  23. 1 Horváth - 2011.12.03. 16:36

    Én is Horváth vagyok, a következő ajándékot nyerhetem én? Vagy nem tartozok a rokonsághoz? Fiúk, ne már, névrokonnak is dobjunk már valami lerágott csontot :)

    Legalább a nevet módosítsátok, ne legyen olyan feltűnő a bunda ;)

    • KeleMan - 2011.12.03. 16:53

      Köszönjük az értékes hozzászólásod. ;) Amúgy először regisztrálj, mert sem ilyen névvel, sem ilyen e-mail címmel nem szerepelsz a rendszerünkben. Akkor van esélyed nyerni. Ja és T-Com már nincs, T-Home van helyette.

  24. iMan - 2011.12.03. 19:54

    Sziasztok,

    Ma regisztráltam, első megfejtésem el is küldtem. Sorry a dupla üzenet miatt!

    G

  25. Erik077 - 2011.12.04. 12:01

    REMÉLEM AZ IDÉN NYEREK VALAMIT :))

  26. Ercsike - 2011.12.04. 12:05

    Válasz elküldve a 4. kérdésre :P

  27. Pici097 - 2011.12.04. 12:06

    Elküldve :)

  28. KeleMan - 2011.12.04. 12:17

    Ismét szeretnénk felhívni az alábbiakra a figyelmet!

    Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, kérjük regisztráljon az oldalunkon felhasználóként a jobb felső sarokban található “Belépés – Regisztráció” menüpont alatt. Az itt megadott e-mail címetekkel tudtok részt venni a nyereményjátékban. Kérünk benneteket, adjátok meg a beceneveteket vagy akár a teljes neveteket a regisztrációnál. Az e-mailben pedig a helyesnek vélt válasz betűjele mellett arra kérünk Titeket, írjátok bele a nevetek mellett a címeteket és a telefonszámotokat, hogy el tudjunk érni benneteket amennyiben a nyertesek között lesztek. Köszönjük a megértéseteket és a figyelmet.

    • picur10 - 2011.12.04. 21:02

      A cím és a telefonszám kötelező? Nekem megfelel az email is mint kommunikációs csatorna, elvégre tudjátok a nyertesek email címét. ;)

      • KeleMan - 2011.12.04. 21:16

        Azért tettük kötelezővé, hogy el tudjunk érni benneteket, de ha nem tudunk elérni, akkor nem biztos, hogy postázni tudjuk a nyereményt, ha te nyersz.

  29. trendy - 2011.12.04. 13:29

    yesss!Köszönöm szépen,a lányom ki fog ugrani a bőréből örömében!:))

  30. ChristianAlex - 2011.12.05. 15:40

    El sem hiszem. Hihetetlenül örülök. Nagyon szépen köszönöm. :)))

  31. pincsi55 - 2011.12.06. 15:06

    Nagyon jó a mai nyeremény én is pont ilyet néztem ki a fiamnak a fa alá:)

  32. csirkeFrs - 2011.12.06. 19:17

    Köszönöm szépen, még sosem nyertem iPhone-hoz valami kiegészítőt :)

  33. pepezino - 2011.12.07. 16:20

    Én jól vagyok egyáltalán regisztrálva? Furcsállom, hogy nem nyertem még semmit. :)

  34. marcee99 - 2011.12.08. 17:04

    mikor szoktátok sorsolni??

  35. raczjozs - 2011.12.08. 20:56

    Na, próbáljuk ki a szerencsénket! :)

  36. Marita - 2011.12.08. 21:25

    …sajnálom, hogy tegnap lemaradtam a játékról, ill. nem tudtam beküldeni..:(
    Most sikerült ! :)

  37. dzsenszo - 2011.12.09. 12:57

    Köszi szépen :)
    Nem akarok türelmetlennek tűnni, de kb mikorra érkezik meg?

    • KeleMan - 2011.12.09. 22:39

      Január elején postázzuk az összeset vidékieknek. Amennyiben budapesti lakos nyer, ők személyesen fogják tudni átvenni. A részletekről később.

  38. raczjozs - 2011.12.09. 19:02

    Ide azt a fülest, mert az enyém elveszett!! :( :( :) :)

  39. Vikusz - 2011.12.09. 20:39

    Nekem is elveszett a füles,és a mostanival recseg! Igazán jó lenne egy jó kis füles karácsonyra! :)

  40. Hector - 2011.12.10. 15:51

    Mivel ma elmaradt a sorsolás ezért szavazzuk meg, hogy én nyertem, OK?
    :D

    • Hector - 2011.12.10. 16:15

      Sőt: az új kérdésre is csak én küldöm be a helyes választ, így holnap is én nyerek…
      A névváltáshoz jutott eszembe: “A nevem Nyertes: Napi Nyertes”
      Tényleg csak én szedem a Béres cseppet? Lesz azért ma sorsolás?
      :)))

  41. KeleMan - 2011.12.10. 19:06

    Mindenkitől elnézést kérek, de csak most jutott időm az Adventi App Naptárral foglalkozni. Mindenesetre kinyíltak a 10. napi dobozok is! :)

  42. Bonedragon - 2011.12.10. 19:39

    Áhh, ez a tok nagyon kéne, pont a héten tört el a mostani. :/

  43. marcee99 - 2011.12.11. 21:39

    Igeeen nyertem :D :D

  44. mascarpone - 2011.12.13. 20:24

    Nagyon örülök, hogy nyertem!!! Köszönöm az ihungary.hu-nak és a felajánló SteelBird-nek!!! Már alig várom, hogy átvehessem a nyereményem!!!;-)

  45. marcee99 - 2011.12.15. 17:45

    Van olyan h valaki kétszer nyer vagy ha nyerne akkor választanak mást??

    • KeleMan - 2011.12.15. 19:33

      Előfordulhat, hogy valaki többször nyer, de erre nagyon kevés az esély. 1 napra általában 200-250 e-mail érkezik.

  46. 14bob88 - 2011.12.15. 21:14

    Már nem kötözködésképpen, de a mai ajándék hogy kapcsolódik az Apple-höz?:)

    • Hector - 2011.12.16. 11:04

      A kérdésed miatt lehet, hogy nem Te fogod megnyerni! :D
      Én is csak azokra a kérdésekre küldtem be a választ amelyeket szeretnék megnyerni és tudnék is használni, így nem veszem el a lehetőséget a potenciális felhasználók elől…
      :)

      • 14bob88 - 2011.12.16. 17:42

        Nagyon korrekten jársz el, én sem küldtem be a megfejtést ;)

  47. Attila - 2011.12.16. 22:24

    Nem megy ki a levelem

  48. Cityart - 2011.12.18. 11:24

    Sziasztok sok sikert mindenkinek :)

  49. Ivanics Márk - 2011.12.18. 21:28

    Mèg sose nyertem. Nagggyon köszönöm az iPhoneHungary-nek és a Steelbird-nek!!! :)
    Kellemes Ünnepeket előre is mindenkinek! :)

    • KeleMan - 2011.12.19. 00:50

      Akkor ideje volt elkezdeni! :) Még1x gratulálunk valamint köszönjük a jókívánságokat! Neked és családodnak is Kellemes Ünnepeket kívánunk!

  50. kutitomi - 2011.12.19. 19:56

    ma…? :S:D

  51. mannagy - 2011.12.21. 10:12

    Köszi, köszi, köszi:-)! Boldog karácsonyt:-))!

  52. uki - 2011.12.23. 11:13

    Húúú, Nagyon szépen köszönöm szépen iPhoneHungary és CaseLogic :)
    Még sose nyertem semmit. Az igazság az, hogy még nincs iPad-em, de már szemezgetek vele és nagyon örülök a toknak.
    Még egyszer köszönöm. Kellemes Ünnepeket mindenkinek.

  53. Stifler öcsi - 2011.12.25. 00:01

    Nem úgy volt, h ma még lesz egy kérdés?

  54. Maverick - 2011.12.25. 11:31

    Persze most mindenki le fog hülyézni, valszínű joggal…
    Most jöttem vissza erre az oldalra először, mióta elindult a nyereményjáték, mert az adventi naptárt elmentettem kedvencnek és ott csekkoltam, mikor nyílnak az ablakok…
    Rgo most néztem végig újra ezt az oldalt, és látom hogy csak regisztrált mailcímről fogadtátok el a dolgokat. Nice
    Naná hogy én meg egy másikamról irogattam…
    Tanulság – ezek szerint – hogy ilyenkor az eredeti oldalt is néznem kell, de azért biztos jobban észrevettem volna, ha az adventi naptárnál is írtok a változásról. Mindegy…
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

    P.S.: a fődíjért lehet azért játszani, vagy csak az játszhat, aki megfelelően játszott?

    • KeleMan - 2011.12.25. 11:49

      Nem fog senki lehülyézni, de a nyereményjátéknál leírtuk, hogy regisztrált tagok vehetnek benne részt. Azzal az e-mail címmel, amellyel regisztráltak. A fődíjra esélyes vagy. Hamarosan jönnek a részletek, célszerű elolvasni és úgy játszani. Boldog Karácsonyt!

Szólj hozzá Te is!