Teljesen átalakul az iPhone Hungary – Egy új időszámítás kezdődik

Helme 2011.11.28. 16:20 Apple 17 hozzászólás 351

A mai nap egy nagyon fontos fordulópont volt az iPhone Hungary életében. Mikor újraindítottuk az oldalt 2009-ben nem gondoltuk volna, hogy az egyik meghatározó magyar iPhone (és Apple) portál leszünk, de mégis így alakult. Ezt elsősorban Nektek, Olvasóknak köszönhetjük, akik velünk vagytok minden egyes nap. Mint a címben láthatjátok, az iPhone Hungary teljesen átalakul. Sok szempontból. A mai napon megállapodtunk az i-Doki szervizzel, aminek következtében módosult a tulajdonosi kör.

A belsős változásokat nem fogjátok észrevenni, ugyanis marad KeleMan a főszerkesztő, én pedig a koordinációs munkákért fogok felelni. Bár most még nem látszik, de számos pozitív hozománya lesz annak, hogy egy ilyen nívós vállalat részt fog venni az oldalak irányításában.

A hét végéig összerakunk egy szervizes blogot az iPhone Hungary-n belül, ahol olyan exkluzív híreket olvashattok, melyeket máshol nem fogtok megtalálni. Az i-Dokiba rengetegszer visznek be extrém módon tönkretett Apple termékeket. Például, megtudhatjátok majd, hogy mi történik, ha sivatagi homok kerül a Macbookba, vagy megmenthető-e egy olyan iPhone, mely megismerkedett a sós tengervízzel.

A legtöbb tesztünk videós formában fog megjelenni, reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket. Ráadásul az iPhone Hungary felépítése a jövő év elején teljesen megújul. A jelenlegi design most kétéves, így megérett az idő a változásra. Lesznek új szerkesztők, komoly hírdömpingre számíthattok az iPad-, illetve a MacHungary-n, egy weblapcsaládot kívánunk felépíteni az elkövetkezendő időkben.

Páran már tudják, de most jön a legizgalmasabb rész: a jövő hét folyamá megjelenik az iPhoneHungary alkalmazása az iTunes App Store-ban. Természetesen ingyenesen lehet majd letölteni, és már az 1.0-ás változat sok érdekességet fog tartalmazni. Részleteket még nem szeretnénk elárulni, de hamarosan mindenre fény derül.

Nagyon reménykedünk benne, hogy Örömmel fogadjátok az újdonságokat, természetesen várjuk az észrevételeiteket, ide kommentbe. Ti mit változtatnátok az iPhone Hungary-n?

Köszönettel:
i-Doki.com és iPhoneHungary Team

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

17 hozzászólás

 1. wampire - 2011.11.28. 16:32

  Ennek nagyon örülök, csak így tovább srácok! :) Az oldal design sztem nagyon jó, de ha még jobb lesz, élvezet lesz a hírek közt kószálni! :)
  Hajrá IphoneHungary!!!!

 2. r.é. - 2011.11.28. 16:36

  Sziasztok nagyon jó ez az oldal hiteles és friss infok vannak mindig , Angliából is titeket olvaslak :) szóval tényleg szuper ….de az oldalra tényleg ráfér egy design csere rettenetes ez a figura remélem eltűnik, az amúgy színvonalas oldalt szerintem porig rombolja…szóval hajráá éljenek az újítások :)

 3. iMike - 2011.11.28. 18:10

  Eddig is egy kitűnő blog voltatok,csak így tovább! Mindig suli után titeket olvaslak iPod-ról,majd gépbekapcs után is 3 óránként böngészem az Apple-ös blogokat,hírportálokat,köztük titeket is. :D
  A véleményem a blogról pozitív,szerintem nagyon jó cikkeket dobtok össze,csak néha-néha keveslem,de ez nem negatívumnak szánom. Megértelek titeket,tudom milyen blogot írni,hát nem könnyű. Főleg napi rendszerességgel több hírt írni. Szóval csak így tovább! Az appnek pedig örülök. :) Go iPhoneHungary! :D

 4. iDorko - 2011.11.28. 18:35

  Sziasztok, remélem, az app 3.1.3-on is fut majd, vagyunk még páran iPhone 2G-vel is.. köszi :)

 5. Feri - 2011.11.28. 20:32

  Két dolog:

  1: megoldhatnátok, hogy értelme is legyen a címlapon a tovább-nak. Elég gyakran az utolsó mondat kivételével az egész cikk kint van a címlapon.
  2: Helme, koordinálj inkább, az írást meg hagyd meg hozzáértőknek. Az, hogy a Népszabinál nem gáz az ilyen: “változatban…beépítenünk.”, azon nem csodálkozok, de hogy itt is ez legyen a színvonal… Helme, azért mert általános iskola első osztályban megtanítottak valakit a betűvetésre, még nem jelenti, hogy írnia is kell. Ha gondolod, dobj egy mailt, átírom ezt a pár bekezdést,amit ide kapartál, hogy értsd, mire gondolok.

  • KeleMan - 2011.11.28. 20:59

   Szia Feri! Ezen mindenképp változtatnánk. Jelenleg 1.500 db karakterben van limitálva a főoldali bejegyzés tartalma. Ha több, akkor valóban a tovább után lehet elolvasni a teljes tartalmat. (Valóban van amikor ez csak egy két szó vagy mondat.) Én személy szerint mindig a továbbal kezdek, hiszen így már a cikkhez tartozó képek és videók is láthatóak, de köszönjük mind neked, mind az előtted szólóknak a hasznos és építő jellegű visszajelzéseket. Várjuk a többiek véleményét is, Ti mit változtatnátok még meg az oldalon?

  • Helme - 2011.11.28. 21:19

   Kedves Feri!

   Havonta megközelítőleg 300.000 karaktert írok, éves szinten 1,5 millióan olvassák a cikkeimet. Igen ez a mostani kifejezetten szarul sikerült, szoktak becsúszni ilyenek. Azt tudom tanácsolni neked, hogy ne olvasd a cikkeimet, nem kötelező.

   • Feri - 2011.11.28. 21:29

    Az nem választható opció, hogy szart nem adsz ki a kezedből?

    • Helme - 2011.11.28. 21:34

     Havi 250 cikknél óhatatlanul előfordul, de próbáld ki utána pedig értekezzünk ;)

 6. Muhadnagy - 2011.11.28. 20:44

  Srácok…BIGLÁJK :)

 7. greedy - 2011.11.28. 20:50

  Hello Feri!
  A helyedben inkább nem szólalnék meg, amíg a helyesírást és a helyes magyar fogalmazást el nem sajátítom. Látod? Még egy ilyen nyúlfarknyi szöveget sem bírtál hibátlanul megfogalmazni.
  (nem “csodálkozok”, hanem csodálkozom) :)

  • Feri - 2011.11.28. 21:15

   Olvass utána a köznyelv folyamatos változásának. Ma már mindkét alak helyes, csak amit én írtam, helyes ÉS koznyelvibb, mint amire te hivatkozol. De ok, mennyi idő, amíg TE nem sajátítod el? Olvasd el a mondatod:)

 8. iDoki - 2011.11.28. 22:38

  Sziasztok!

  Köszöntök mindenkit az iPhoneHungary új tagjaként!

  Szeretnélek megkérni benneteket, hogy az oldalon megjelenő bejegyzések érdemleges tartalmára koncentráljatok, és ne kössetek bele apró, formai hibákba!!! Itt az információ a fontos, nem a személyes konfrontálódás!

  Remélem, sok hasznos dolgot tudunk veletek megosztani a jövőben!

  Üdv,

  iDoki

 9. penell - 2011.11.29. 08:32

  Feri hogy te mekkora egy paraszt vagy!

 10. Miklós - 2011.11.29. 14:47

  1 éve olvasom az oldalt nagyon tetszik gyakorlatilag innen értekezek minden apple és iphone-al kapcsolatos hírrel csak így tovább hajrá!

 11. Bknight - 2011.11.29. 23:55

  Az ipad balhé óta nem olvastam az oldalt, az megbocsáthatatlan baki és szarkavarás volt.

  Remélem ez az új szervíz dolog hoz majd vmi érdekeset, amiért megint lehet nézni…

Szólj hozzá Te is!