Október 5-én tartja az Apple a sajtókonferenciát

Helme 2011.09.20. 18:22 Apple, iPhone, Pletykák 0 db 97

Ismételten egy új dátum látott napvilágot az iPhone 5-tel kapcsolatban. Exkluzív források szerint az Apple nem az elkövetkezendő napokban, hanem csak október 5-én mutatja be az újgenerációs készüléket. Ötödikén az iPhone 5-öt és az iOS 5-öt. Nem hangzik rosszul, azonban a többi dátum akkor nem fog stimmelni. Márpedig ha az borul, semmi sem igaz abból, amit az elmúlt hónapokban pletkyáltak a különféle techblogok és források.

Amennyiben 5-én mutatják be a készüléket, aligha lehet a Sprintnek 7-én a premier partija, hiszen két napra rá lehetetlen leszállítani annyi terméket. Csak abban az esetben kivitelezhető ez, ha az Apple már október 5 előtt elkezdi felpakolni a kamionra a telefonokat.  Tehát csak nagyon abszurd esetben tarthatóak ezek a dátumok. Azonban az már biztos, hogy október 9-én nem lesz Új-Zélandon iPhone 5, bármennyire is állította az egyik hírportál.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Az információt a PocketGamer szellőztette meg, tehát azért kezeljük fenntartásokkal a hírt. Bár a site jólértesült szokott lenni, de nem Apple téren. Mindenesetre az biztos, hogy a sajtó még nem kapta meg a meghívót, márpedig egy héttel előtte általában el szokták küldeni, hogy az európai nagy szájtok, illetve újságok is fel tudjanak rá készülni.

Jelen pillanatban úgy áll a történet, hogy 5-én van a konferencia, a forgalmazást pedig a rákövetkező héten kezdik meg. Ezt erősítette meg az Orange egyik vezetője is, szerinte ez az időpont lehet reális, de még semmi sem biztos.  Hát köszi.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!