Október 7-én lesz a Sprint iPhone 5 premier parti

Helme 2011.09.02. 15:23 iPhone, Pletykák 0 db 172

Többször beszámoltunk már arról, hogy a Sprinttől érkezik a legtöbb információ, ugyanis a vállalaton belül valaki szivárogtat, aminek természetesen mi csak örülni tudunk. Most ismételten új hírek láttak napvilágot, noha a következő iPhone-t még be sem jelentették.

Komoly verseny alakulhat ki a szolgáltatók között, hiszen most már megszűnt az egyeduralom, mindenki árulhat iPhone 5-öt. A legjobban a Sprint igyekszik, mivel elég komoly lemaradásban voltak, azonban a legfrissebb pletykák szerint a cég is aláírta a szerződést az Apple-lel, így kapható lesz náluk a következő generációs iPhone.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

A premier parti egyfajta kötelesség, a gyártó megköveteli, hogy a szolgáltatók bulit tartsanak, mindenhol látszódnia kell: hatalmas tömeg vár mindig az új termékekre. Egy belsős informátor azt állította a CP-nek, hogy október 7-én lesz az iPhone 5 premier parti a Sprintnél. Ami azt jelenti, hogy tényleg a nyakunkon van a megjelenés. Már csak az a kérdés, hogy mekkora a valóságalapja.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!