Megérkeztek az első kicsomagoló és élménybeszámoló videók az iPhone 14 szériáról

HusztiD 2022.09.15. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 029

Az Apple még csak előző hét folyamán mutatta be legújabb csúcskészülékeit, az iPhone 14 szériát, amelyet e hét péntekétől szállítanak ki hivatalosan az első előrendelőknek. A nagyobb YouTube csatornák viszont szokás szerint pár nappal előbb megkapták az aktuális telefonokat, melyekről gyorsan készítettek bár kicsomagoló és élménybeszámoló videókat.

Több videót is találhatunk a videómegosztón, de egyelőre négy minőségibb kontentet válogattunk ki, melyben Marques Brownlee, a Verge csapata és Sara Dietschy jeleskedik. Úgy tűnik, hogy az Apple a sajtónak ezúttal az újabb színeket küldte ki, így az iPhone 13-nál a kék kivitelek, míg a 13 Prónál az új sierrakék színű telefonok kicsomagolásait láthatjuk.

Ahogyan a videókban is elhangzik, ezúttal ugyanúgy minimalista a csomagolás, mint ahogyan az utóbbi években megszokhattuk. Az első szembetűnő dolog, hogy a fólia nem fedi le az egész telefont, csupán az előlapot, akárcsak már az iPhone 13 szériánál, az előző évben. Ezt követően szinte minden ugyanaz, amit már megszokhattunk, ergo csak egy Lightning kábelt kapunk a papírok mellett a készülékekhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!