Az eddigi legszélesebb termékpalettát kapjuk 2022 őszén az Apple-től

HusztiD 2022.01.25. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 2 279

Ha folyamatosan nyomon követjük az Apple körüli eseményeket, akkor tudhatjuk az eddigi szóbeszédek alapján, hogy bizony sok új frissítésre számíthatunk az idei év folyamán. A Bloomberg jól ismert szakija, Mark Gurman azonban most újabb apróbb infómorzsákat osztott meg az értesüléseire támaszkodva.

Mark a meg nem nevezett, de Apple-höz köthető forrásaira hivatkozik. Állítása alapján az eddigi legszélesebb és színesebb termékpalettát kapjuk idén ősszel. Korábbi értesülések szerint már most tavasszal megkapjuk az új iPhone SE-t, ami mellett új iPad modellekre is számíthatunk.

Az őszi nagy kavalkádban elviekben négy új iPhone-t kapunk – a 14-es szériát, ami mellett új MacBook Pro, egy frissített iMac család, a teljesen új Mac Pro, az újragondolt MacBook Air, AirPods Pro és Apple Watch frissítésekre számíthatunk.

Ha igazak a szaki értesülései, akkor feltehetően ezt két külön event-ben fogja bemutatni a kaliforniai vállalat. Az előző éves tapasztalatokra támaszkodva szeptemberben kerülhetnek bemutatásra az új iPhone, Apple Watch és AirPods Pro modellek, majd októberben az új Mac család.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkol elő az idei év folyamán az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!