Elavult, avagy vintage besorolást kapott a negyedik generációs iPad

HusztiD 2021.12.13. 12:55 iPad 1 db 257

Az Apple bizonyos időközönként tesz korábbi iPhone, iPad, Mac, iPod és egyéb kiegészítőket úgynevezett elavult (vagy ha szebben akarunk fogalmazni, akkor Vintage) státuszba. Ez annyit jelent, hogy többé nem vehetőek igénybe a szervizszolgáltatások az Apple, illetve hivatalos szervizeik által. Általában a 5-7 éve piacra dobott termékek jelentik az elavultságot a kaliforniai vállalatnál.

Az almások jelenleg a 2012-ben kiadott negyedik generációs iPad-et rakták elavult státuszba. Aki ezen modellek egyikével rendelkezik, s javításra szorulna, annak már nincs lehetősége hivatalosan az Apple felé fordulni, hiszen nem gyártanak hozzá perifériákat. Ilyen esetben már csak egyéb szervizszolgáltatókkal lehet élni. Ha véletlenül problémátok merülne fel, akkor érdemes felkeresni az iDoki csapatát, hiszen ők bármikor a rendelkezéseitekre állnak ilyen és ehhez hasonló ügyekben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. nemhiszem - 2021.12.13. 15:32

    És még van pofájuk azt hangoztatni, hogy környezetkímélők. Pl. mennyi szennyezéssel jár, miközben megkeresi valaki az új készülék árát? Most mást nem is sorolok. A hardvereket ha nem is teszik tönkre távolról, de a használhatóságuk korlátozásáról tesznek azzal, hogy idővel egyre kevesebb gyári, gyakran használt szoftver legyen használhatatlan a régebbi termékeiken.

Szólj hozzá Te is!