Másodjára mentette meg az Apple Watch egy ember életét

HusztiD 2021.11.16. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 647

Az utóbbi években, mióta piacon van az Apple Watch, azóta számos olyan történetről olvashattunk, hogy miképp segítette valakinek a mindennapjait, vagy éppen hogyan mentette meg az almások okosórája az adott ember életét.

A Boston Globe arról számolt be, hogy Dan Pfau, 70 éves idős bácsi életét már két évvel ezelőtt megmentette az Apple Watch, ugyanis mikor bringázni volt, majd elesett, az óra automatikusan tárcsázta a 911-et. Ekkor Pfaunak kiesett az incidens és csak a mentőben tért magához.

Legutóbb viszont magától esett el Pfau és eszméleténél is maradt. Nem érezte súlyosnak az esését, így az óra által felkínált értesítésnél azt jelezte, hogy jól van, azonban nem tudott felállni, így feleségének egy SMS-t küldött a diktálás funkció segítségével.

Mint kiderült, főhősünk erősen beverte a fejét, így vérezni kezdett. Miután a felesége a segítségére sietett, egyből mentőt hívtak. Szerencsére azóta Pfau jól van és örül, hogy van egy okosórája, amely voltaképp már kétszer mentette meg az életét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!