Még mindig elérhető az Apple-nél az eredeti HomePod

HusztiD 2021.04.12. 09:55 HomePod, Kiemelt hírek 0 db 83

Az Apple egy hónappal ezelőtt jelentette be a hírt, mely szerint hivatalosan is kaszálják az eredeti HomePod-ot, melyet még három évvel ezelőtt dobtak piacra. Természetesen a HomePod Mini továbbra is piacon marad, hiszen sokkal kedvezőbb áron kínálják azt a kaliforniaiak, mint az eredeti okoshangszórót.

Ritka, mikor az almások kinyírnak egy terméket, majd az azt követő egy hónapban is elérhető a webshopjukban. Most pontosan ez történt, hiszen a DetroitBORG-tól Michael Kukielka az elmúlt időszakban két okoshangszótóz is rendelt a kaliforniaiaktól, amelyet egyenesen raktárról szállítottak le neki.

Mit jelent ez voltaképp? Azt, hogy talán ez is jól reprezentálja, hogy miért nyírta ki az eredeti HomePod-ot az Apple, hiszen nem igazán mutatkozott rá kereslet. Tényleg ritka, amikor az almások elmeszelnek valamit, majd az hetekkel később még ugyanúgy elérhető a kínálatukban.

Ebből kifolyólag reméljük, hogy a nem olyan régen bemutatott HomePod Minit egy sokkal jobb fogadtatás éri, valamint azt is, hogy hamarosan hivatalosan is elérhető lesz Magyarországon egyaránt.

Figyelem! Ne feledd, a korlátozások alatt is nyitva tart az iDoki, illetve igénybe vehető a házhoz megy szolgáltatásuk is!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!