Hasznos újdonságot kapott az iOS 14.5; ilyen lehet az Apple Car – mi történt a héten?

HusztiD 2021.02.06. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 333

Ismételten elrepült egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

iphone-12-pro-display-video

iOS 14.5 alatt könnyebben oldhatjuk fel maszkban is az iPhone-t

Az Apple nem olyan rég adta ki az iOS 14.5 első bétáját, azonban máris egy nagyon érdekes újdonságra lehettek figyelmesek a fejlesztők. Ahogyan arról az Engadget beszámolt, a következő rendszerben immáron sokkal könnyebben feloldhatjuk a telefonjainkat még akkor is, ha maszk van rajtunk.

FaceID-Masked-Teal

Bővebben itt.

Ilyen hatótávval és végsebességgel érkezhet az Apple Car

Nem újdonság, ha az Apple Carról esik szó, hiszen immáron évek óta olvashatunk különböző pletykákat a projektről. Az utóbbi hónapokban viszont egyre többet hallat magáról a téma, s ezúttal a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo árulta el, hogy szerinte milyen lehet az almások első elektromos autója.

Apple-Car-specs-suggested

Bővebben itt.

90 százalékkal nőtt a vezeték nélküli fülesek piaca 2020-ban

A Strategy Analytics csapata egy új felméréssel állt elő, melyben a vezeték nélküli fülhallgatók piacát vizsgálták. A cím árulkodó volt, hiszen az előző év folyamán közel dupláját szállították le annak a gyártók, mint amit egy évvel korábban, tehát 2019-ben.

MWP22

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, hogy idén még várat magára a Face ID az iMac-ekben, hiszen leghamarabb csak a következő évi modellek kaphatják meg, majd ezt követően kiderült, hogy Indiában megduplázta a telefoneladásait az Apple. Mint kiderült, immáron egymilliárd aktív iPhone van napi használatban, amely után láthattunk egy remek ejtési tesztet az iPhone 12 Pro Maxról és a Galaxy S21 Ultráról.

Ezek voltak a 2021-es év ötödik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!