Idén még várat magára az iMac-ben debütáló Face ID

HusztiD 2021.02.01. 09:55 Mac, Pletykák 0 db 159

FaceID-iMac

Az Apple legutóbb 2012-ben frissítette az iMac vonalat, de ez csak akkor igaz, ha a dizájnról beszélünk, hiszen éves szinten kapjuk meg ettől függetlenül tőlük a legújabb hardverekkel szerelt masinákat. A Bloomberg nem olyan régen arról számolt be, hogy az idei évi iMac-nél újabb dizájnváltás következhet.

A lényeg talán mégsem a dizájnváltáson van, hanem azon, hogy Face ID-t kap majd a jövőbeli iMac. Hónapokkal ezelőtt voltak olyan pletykák, hogy az idén megérkező új gépekben már alapból benne lesz, azonban Mark Gurman úgy értesült, hogy ez leghamarabb csak jövőre történhet meg. Ergo az idén jön az újragondolt iMac széria, jövőre, a következő frissítéssel pedig megkapják azt a Face ID technológiát, mely eredetileg még a 2017-es iPhone X-ben debütált.

Minden bizonnyal jó lesz ez a funkció, ha valóban megkapják ezt a jövőbeli iMac-ek, azonban ami talán érdekesebb az az, hogy milyen új processzort kapnak az iMac-ek, illetve mennyivel lesz gyorsabb, mint a jelenleg piacon lévő M1-es chippel szerelt Mac-ek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!