iPhone 11 kijelzőmodul-cserét hirdetett az Apple

HusztiD 2020.12.07. 09:55 Apple, iDoki, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 532

iphone-11-hero

Időről időre akadnak termékek, melyeknél néha előjön egy-egy hiba, amely a felhasználók egy kis részét érinti. Ebbe esik most bele az iPhone 11 is, hiszen az Apple hivatalos információi szerint gondok akadhatnak bizonyos telefonokkal a kijelzőket illetően.

A programban kizárólagosan azok az iPhone 11 modellek vesznek részt, melyeket 2019. novembere és 2020. májusa között gyártottak. Aki tapasztalt hasonló hibát, hogy a kijelző egésze, vagy egy bizonyos része nem reagál az érintésekre, azok számára mindenféleképpen érdemes ellenőrizni a készüléket.

Aki a tavaly megjelent iPhone 11-gyel rendelkezik, annak első körben érdemes az Apple hivatalos aloldalára ellátogatnia és megnéznie, hogy jogosult-e a kijelzőcserére. Ezt egyszerűen a szériaszám beírásával lehet ellenőrizni, s aki jogosult, annak jelezni fogja az oldal. Ezt követően pedig keresni kell egy hivatalos Apple szervizpartnert, akikkel a hiba kapcsán kell felvenni a kapcsolatot – aki külföldön él, az természetesen egy hivatalos Apple Store-ba is viheti a készülékét.

Akiknek pedig egyéb gondjaik akadnak szeretett Apple készülékeikkel és javításra szorulnak, számukra az iDoki-t ajánljuk, akik december 24-ig hirdettek akkumulátor csereakciót, amit akár a házhoz megy szolgáltatással is igénybe tudtok venni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!