Ezek voltak 2020 legjobbjai; hamarosan érkeznek az újratervezett MacBook modellek – mi történt a héten?

HusztiD 2020.12.05. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 151

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokáshoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

iphone-12-pro-display-video

Ezek voltak a 2020-as év legjobbjai az Apple szerint

Lassacskán, de ismételten elmondhatjuk, hogy véget ért egy újabb év, hiszen jóformán csak négy hét maradt hátra a 2020-as esztendőből. Ahogyan ilyenkor, az év utolsó hónapjában lenni szokott, az Apple kiadta saját listáját arról, hogy mely játékokat, alkalmazásokat a legjobban a 2020-as év folyamán.

best-of-2020_physical-award_12022020_big

Bővebben itt.

Nagyot fejlődhet a jövőbeli iPhone modellek telefotó lencséje

Az Apple az utóbbi években a háromszenzoros kamerakialakításra gyúrt rá, melyek között egy telefotó, egy széles és egy ultraszéles lencsét találhatunk meg. Ezek közül a telefotó az, amely kétszeres optikai zoom-mal rendelkezik, azonban az a hír járja, hogy hamarosan tízszeresre növelik a mértékét.

iphone-12-pro-video-colors

Bővebben itt.

Jövő nyáron érkeznek az újratervezett MacBook Air és Pro modellek

Az Apple ugyan még csak egy pár napja adta ki legújabb termékeit, azonban a hírek máris az ezt követőekről szólnak. Az új Mac Mini, MacBook Air és MacBook Pro mondhatni szárnyal, ha teljesítményről beszélünk, de a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo szerint hamarosan érkeznek az újabb modellek.

m1-chip-macbook-air-pro

Bővebben itt.

Jövő év végén érkezhetnek az első OLED kijelzős iPad Pro modellek

Ha minden jól megy, akkor az Apple egy év múlva dobja piacra azon iPad Pro modelljeit, melyekben LCD helyett immáron OLED kijelzőt találhatunk meg. Legalábbis erről számolt be a koreai Elec, kik az ellátási láncból származó információra támaszkodnak.

iPad-Pro-2020

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be arról, hogy hamarosan újabb nagyobb lépés tehet a processzorok világában az Apple, majd nem sokkal később az is felmerült, hogy csúszhat a következő iPhone SE piacra dobásával a kaliforniai vállalat. Újabb problémák merültek fel az iPhone 12 széria kapcsán, majd az Apple kiadta a legújabb fejlesztői bétákat is.

Ezek voltak a 2020-as év negyvenkilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!