Jövő év végén érkezhetnek az első OLED kijelzős iPad Pro modellek

HusztiD 2020.12.01. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 221

iPad-Pro-2020

Ha minden jól megy, akkor az Apple egy év múlva dobja piacra azon iPad Pro modelljeit, melyekben LCD helyett immáron OLED kijelzőt találhatunk meg. Legalábbis erről számolt be a koreai Elec, kik az ellátási láncból származó információra támaszkodnak.

Az egyik, hogy az Apple immáron 2017. óta használja az OLED kijelzőt a csúcs iPhone modelljeiben, illetve az utóbbi időben már arról is olvashattunk pletykákat, hogy ezeket hamarosan a mini-LED technológia fogja felváltani. Mi több, Ming-Chi Kuo pont pár hónappal ezelőtt osztotta meg, hogy szerinte az Apple következő tavasszal már piacra dobja az első ilyen technológiára építkező iPad Pro modelljeit.

Ezzel szemben most az Elec azt állítja, hogy a következő év utolsó negyedévében a kaliforniaiak új iPad Pro(kat) is piacra dobnak, ahol viszont az OLED-re építkeznek. Sajnos ezen információkból az nem derül ki, hogy lesz mini-LED-es és OLED-es készülék egyaránt, de mivel ezek csak újabb pletykák, így érdemes ennek megfelelő óvatossággal kezelni őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!