Jövő nyáron érkeznek az újratervezett MacBook Air és Pro modellek

HusztiD 2020.11.30. 09:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 253

m1-chip-macbook-air-pro

Az Apple ugyan még csak egy pár napja adta ki legújabb termékeit, azonban a hírek máris az ezt követőekről szólnak. Az új Mac Mini, MacBook Air és MacBook Pro mondhatni szárnyal, ha teljesítményről beszélünk, de a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo szerint hamarosan érkeznek az újabb modellek.

Ha minden jól megy, akkor az elemző szerint az Apple következő év közepén dobja majd piacra az új MacBook Air és Pro szériát. Itt az egyik újdonság nem csak a következő generációs M szériás chip lesz, hanem elviekben az almások ekkor vezetik be az újabb dizájnt. Mint tudjuk, a Pro modellek esetében immáron több éve nem volt módosítás ami a külsőt illeti, így igazán várható már ez is.

Az elemző szerint a MacBook Air megkapja a régóta emlegetett mini-LED technológiát, valamint mellett egy 5G modemet egyaránt megtalálhatunk.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak egy elemző jóslatai, hogy így lesz-e, vagy sem, azt biztosra nem tudhatjuk. Mivel az Apple mostanában dobta piacra új termékeit, így egyelőre érjük be azokkal, hiszen látványos teljesítménynövekedést hoztak az Inteles társaikhoz képest.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!